Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελισάβετ: «Sussex Royal» τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Το ζευγάρι προέβη σε νομική κατοχύρωση του τίτλου ως εμπορικού σήματος

Βασιλική απαγόρευση για την Μέγκαν Μαρκλ και τον τέως πρίγκιπα Χάρι, στην λέξη «royal», δηλαδή «βασιλικός», αφού η βασίλισσα Ελισάβετ δεν τους δίνει την άδεια να χρησιμοποιούν τον τίτλο πλέον!

Έτσι το ζευγάρι θα χρειαστεί να εγκαταλείψει και τον τίτλο τους ως «Sussex Royal», καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ και οι σύμβουλοί της αποφάσισαν ότι δεν μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει βασιλικό τίτλο.

Αυτό ενώ το ζευγάρι έχει ήδη ξοδέψει χιλιάδες βρετανικές λίρες προκειμένου να φτιάξουν μία ιστοσελίδα με όνομα «Sussex Royal», ως συμπλήρωμα τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram.

Επίσης, όπως τονίζει η Daily Mail, έχει κινηθεί για τη νομική κατοχύρωση του ίδιου τίτλου ως εμπορικού σήματος για μια σειρά προϊόντων και δραστηριοτήτων, από είδη ένδυσης έως είδη γραφικής ύλης.

Παράλληλα, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τη βασιλική οικογένεια, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση.

Σε αυτήν και πάλι, χρησιμοποιείται ο τίτλος Sussex Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: «Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει