Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημήτρης Κοργιαλάς: Αποκάλυψε γιατί χώρισαν με τη Φωτεινή Ψυχίδου (video)

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2020 καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για το χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου, για το στενό δεσμό που έχει με το γιο του, αλλά και το πόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο ο ερχομός του.

«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη.

Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ που χωρίσαμε. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω. Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε, σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι» ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς

«Ως πατέρας είμαι “πυροβολημένος”. Αν δεν έχω την ανάσα του γιου μου στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει