Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Σήμερα η Σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα δίνει μία ώθηση σε Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, να εξομαλύνουν σχέσεις, αλλά και να κλείσουν παλαιές πληγές!

Δείτε τι λένε σήμερα τα ζώδια

Κριός

Τα ξαφνικά γεγονότα σήμερα ή και οι ευκαιρίες, σε ωθούν σε νέες κατευθύνσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου σε εργασιακά θέματα και νέα ξεκινήματα. Επεξεργάσου τα μέχρι και τις 23 του μήνα και περίμενε να δράσεις με τη νέα Σελήνη να εκτοξεύει τα επιχειρήματά σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου αλλά και η συναισθηματική του εξομολόγηση, σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, με σύμμαχό σου το πλανητικό σκηνικό και με τη λάμψη που σου χαρίζει κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

 Ταύρος

Προστάτευσε την ανεξαρτησία σου και διατηρήσέ τη. Βάλε αυτούς που νιώθεις να σε καταπιέζουν στη θέση τους με όμορφο τρόπο, χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και να χαλάσετε τις καρδιές σας. Η υψηλή σου ενέργεια, ο δημιουργικός ενθουσιασμό σου σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις της ημέρας, σου εξασφαλίζουν μια ενδιαφέρουσα μέρα στα εργασιακά. Κάνε μια επανεκκίνηση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος να σας στιγματίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μη διστάζεις.

 Δίδυμοι

Επιδιώκεις δυναμικά να αφήσεις ένα πρόβλημα πίσω σου τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό μαζί σου. Οτιδήποτε σε περιορίζει σήμερα στα εργασιακά θα βρει την ισχυρή σου αντίσταση. Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά και να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Μη φορτώνεις τον σύντροφό σου απόψε με τα δικά σου άγχη και ανασφάλειες. Περιόρισε τις συζητήσεις σε ευχάριστα θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι να περάσεις όμορφα, να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 Καρκίνος

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φαίνεται από σήμερα να επιταχύνονται γύρω σου σε θέματα που σε αφορούν άμεσα και σε είχαν κουράσει. Συναρπαστικές και πρωτοποριακές είναι οι ιδέες σου στα εργασιακά. Εμπιστεύσου τες και έκφρασέ τες άφοβα. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να συζητήσεις τα όσα σε προβληματίζουν στη σχέση με το σύντροφό σου και να βρείτε μαζί τη χρυσή τομή. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν. Κλείσε το οριστικά και άνοιξε την καρδιά σου σε νέους έρωτες και εμπειρίες.

Λέων

Το θάρρος σου να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να πλησιάσεις ένα παλιό πρόβλημα με ένα διαφορετικό και μοναδικό τρόπο, ενισχύεται με τη βοήθεια των σημερινών πλανητικών όψεων. Το τοπίο και ότι μέχρι χθες σου δημιουργούσε διλήμματα και προβληματισμό στα εργασιακά ξεκαθαρίζει κι έτσι μπορείς πλέον να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου και να επιδιώξεις τις αλλαγές. Επανέφερε το καλό κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και μην τα περιμένεις όλα από εκείνον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά μόνη με το μαξιλάρι σου, να είσαι βέβαιη πως πολύ σύντομα τα δεδομένα αλλάζουν θετικά.

Παρθένος

Το προοδευτικό πνεύμα σου, σου δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξεις απόψεις, να συνομιλήσεις με άλλους και να ωφεληθείς. Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα και να ενισχύσεις το θάρρος σου στα εργασιακά. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και εκμεταλλεύσου την ενέργεια με πιο θετικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη παραδέξου τις αλήθειες και τα λάθη σου και φρόντισε να μην τα επαναλάβεις.

Ζυγός

Κάποιες αποκαλύψεις και εξελίξεις σήμερα σε βάζουν στη διαδικασία αμφισβήτησης των προσπαθειών και προσφορών σου. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και διαγράψεις ανθρώπους από την εκτίμηση σου, κάνε μια δεύτερη σκέψη. Πρόσφατες συνεργασίες μπορεί να αργούν να αποδώσουν όμως θα πρέπει να μάθεις να είσαι υπομονετική. Τόλμησε να εκφράσεις τις αλήθειες σου, να κάνεις κοινά όνειρα με το σύντροφό σου μιας και η μέρα είναι ιδανική για κάτι τέτοιο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη συντροφιά αγαπημένων σου φίλων που φροντίζουν για εσένα.

Σκορπιός

Άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου από σήμερα, μπορεί να είναι πιο δυναμικοί και ενδεχομένως να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη ζωή σου, ή είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να σε ενθαρρύνουν και να σε παρακινήσουν να προσδιορίσεις και να ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου. Μπορεί να υπάρξουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας ή δραστηριότητας στα εργασιακά από μέρους σου, όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις με συναδέλφους. Ευχάριστη προβλέπεται η βραδιά με τον αγαπημένο σου μιας και παίρνει δυνατές πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, διεύρυνε άμεσα τον κύκλο γνωριμιών σου και άφησε τα παράπονα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Θέλεις σήμερα να κάνεις τα πράγματα γρήγορα ή θέλεις να χωρέσεις περισσότερα πράγματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Το μόνο που επιτυγχάνεις με αυτήν την τακτική είναι να πολλαπλασιάσεις το άγχος σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε εργασιακές υποθέσεις που έχουν την προοπτική να σου αποφέρουν και όχι σε αυτές που ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι καμένο χαρτί. Έστω κι αν χρειαστεί να υπερβείς τις δυνάμεις σου, θα πρέπει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι σε εξαιρετική κατάσταση και φόρμα για να κάνεις σχέδια και να εστιάσεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στις πρακτικές, ρεαλιστικές και εφικτές λεπτομέρειες των υποθέσεών σου. Μην πιέζεις τίποτα στα εργασιακά και μην υπόσχεσαι για πράγματα που πιθανά να μην είσαι απόλυτα προετοιμασμένη. Προβληματίζεσαι έντονα από καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν σε πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος και αμελείς, είτε κρίνεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να επηρεάζεσαι από την κάθε απογοητευμένη φίλη σου και μην ταυτίζεσαι μαζί της.

Υδροχόος

Μη γίνεσαι σήμερα τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Κατανόησε τις ανάγκες σου, αγάπησε τα λάθη σου που άλλωστε από αυτά έμαθες και μετρίασε την επαναστατικότητά σου. Η μέρα σου και οι υποχρεώσεις της, χρειάζονται ηρεμία και διαλλακτικότητα. Δίνεις όλη σου την ενέργεια στα εργασιακά με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ κουρασμένη. Πρόσεξε την υγεία σου και μην ξεπερνάς τις αντοχές σου. Η κτητικότητά σου απόψε απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, ξεπερνάει κάθε όριο. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μη λες λόγια που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη αυτό το διάστημα, να ξέρεις πως η δυνατότητα επανασύνδεσης σου δίνεται. Απλά είναι στο δικό σου χέρι και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ αν αξίζει ή όχι.

Ιχθείς

Η κοινή λογική φαίνεται να υπερισχύει σήμερα στο μυαλό σου κι έτσι τα όποια προβλήματά σου να αντιμετωπίζονται ευκολότερα. Μια συζήτηση με κάποιο συνεργάτη μπορεί να αποτελέσει πηγή ενέργειας, ασφάλειας και καλών συμβουλών. Μην την αποφεύγεις. Έρχονται στο μυαλό σου παλιές δυσάρεστες αναμνήσεις της σχέσης με το μόνιμο σύντροφό σου. Σταμάτα να τις σκέφτεσαι και μη χαλάς την όμορφη ατμόσφαιρα που έχει φτιάξει εκείνος για σένα. Μην αφήνεσαι στις ονειροπολήσεις σου εσύ που είσαι μόνη, για να μην ξαναπέσεις στα ίδια λάθη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει