Ενημέρωση με ένα κλικ

Τζιμ Κάρεϊ: «Θα έκανα το sequel της “Μάσκας” μόνο αν…»

Ποιος είναι ο όρος που θέτει ο διάσημος ηθοποιός

Πέρασαν ήδη 26 χρόνια από την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας «Μάσκα» που μαζί με το «Ace Ventura: Pet Detective» απογείωσε την καριέρα του Τζιμ Κάρεϊ.

Τώρα, φαίνεται πως ο διάσημος ηθοποιός μπορεί να επιστρέψει στο σετ υποδυόμενος τον Στάνλεϊ Ίπκις στο πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας.

Για να το κάνει όμως αυτό, θέτει έναν όρο

Όπως δήλωσε ο Κάρεϊ, αυτό που θα τον έπειθε θα ήταν «ένας τρελός, οραματιστής κινηματογραφιστής».

Στη διάρκεια προώθησης της επικείμενης ταινίας του, την μεταφορά στην οθόνη του βιντεοπαιχνιδιού «Sonic The Hedgehog», ο Κάρεϊ άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή του να ξαναζωντανέψει τον επιτυχημένο τραπεζίτη που όταν ανακάλυψε μία πράσινη μάσκα μετατράπηκε σε μια «θεότητα» με πράσινο πρόσωπο, είναι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να σκηνοθετήσει την συνέχεια της Μάσκας.

Μιλώντας στο ComicBook είπε ότι «δεν πιστεύω στις συνέχειες και σε όλα αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι στη Μάσκα θα έπαιζε ρόλο ο σκηνοθέτης» και συνέχισε λέγοντας:

«Εξαρτάται πραγματικά από τον σκηνοθέτη. Δεν θέλω να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Αλλά θα το έκανα μόνο αν ήταν κάποιος τρελός, οραματιστής σκηνοθέτης».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει