Ενημέρωση με ένα κλικ

Σακίρα: Ζητά δικαστικά από τον Πικέ να ταξιδεύει εκείνος στο Μαϊάμι για τα παιδιά τους

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια επιδιώκει τον περιορισμό των υπερατλαντικών πτήσεων για τους δύο γιους της, προτείνοντας αλλαγή στη διαχείριση των επισκέψεων του Ζεράρ Πικέ.

Μια νέα δικαστική διαμάχη ανοίγει ανάμεσα στη Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια ζητά να μπει τέλος στα συνεχή υπερατλαντικά ταξίδια των δύο γιων τους, Μίλαν και Σάσα, ανάμεσα στο Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη, προκειμένου να προστατευτεί η καθημερινότητα και η σχολική τους ρουτίνα.

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, οι δύο πρώην σύντροφοι βρέθηκαν σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, συζητώντας την αναθεώρηση των όρων επικοινωνίας του πρώην ποδοσφαιριστή με τα παιδιά. Σύμφωνα με τη νομική ομάδα της Σακίρα, το αίτημα δεν στοχεύει στον περιορισμό του χρόνου που περνούν πατέρας και παιδιά μαζί, αλλά στην αλλαγή του τρόπου μετακίνησης. Η πρόταση της τραγουδίστριας είναι να μεταβαίνει ο Ζεράρ Πικέ στο Μαϊάμι κατά τις ολιγοήμερες διακοπές, αποφεύγοντας έτσι την ταλαιπωρία και την αναστάτωση από τις πτήσεις και τη διαφορά ώρας, όπως αναφέρει και το ισπανικό πρακτορείο EFE.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο του 2022, είχε καταλήξει σε συμφωνία επιμέλειας που οδήγησε τη Σακίρα στη μετακόμιση από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι. Η νέα δικαστική διαδικασία συμπίπτει με την παρουσία της Σακίρα στην Ισπανία για τις 13 συναυλίες της στη Μαδρίτη, οι οποίες ολοκληρώνονται στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της περιοδείας της «Las mujeres ya no lloran».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com