Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης βιώνει τον δικό του Γολγοθά»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και σχολιάζει την πρόσφατη δικαστική απόφαση για την καταγγέλλουσα.

Ο Μάνος Ιωάννου, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μια Ελλάδα Παρέα» του OPEN, τοποθετήθηκε δημόσια για τη στενή του φιλία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τις εξελίξεις γύρω από το πρόσωπό του. Ο ηθοποιός ζήτησε διακριτικότητα από τα μέσα ενημέρωσης και την κοινή γνώμη, υπογραμμίζοντας τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο συνάδελφός του.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πρόσφατη απόφαση της δικαιοσύνης, η οποία επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή στη γυναίκα που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό, κρίνοντάς την ένοχη για ψευδή κατάθεση. Ο Μάνος Ιωάννου χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως μια νίκη για τον φίλο του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του. «Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια νίκη γι’ αυτόν και καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτόν, γιατί είναι φίλος μου. Ο άνθρωπος έχει τον δικό του Γολγοθά, καλύτερα να τον αφήσουμε στην ησυχία του. Βεβαίως μιλήσαμε, κανονικά μιλάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ηθοποιός άνοιξε τη συζήτηση για το ζήτημα των διαπροσωπικών σχέσεων και των απογοητεύσεων που ενίοτε προκύπτουν. Παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει νιώσει στενοχώρια από φιλικά του πρόσωπα, αναλαμβάνοντας ωστόσο και το δικό του μερίδιο ευθύνης. «Δεν έχω προδοθεί από φιλίες, αλλά έχω στενοχωρηθεί σίγουρα από κάποιους φίλους που μπορεί να έφταιγα κι εγώ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com