Ενημέρωση με ένα κλικ

Μύκονος: Σε τρυφερά τετ-α-τετ η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ οι προετοιμασίες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής της ζωής, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι της στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι, που δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές και βόλτες στο Nammos, στην παραλία Ψαρρού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, η οποία έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια, φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή. Όσον αφορά το μέλλον της σχέσης τους, οι δυο τους έχουν ήδη προχωρήσει στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης. Αν και οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους παραμένουν λιγοστές, η Κατερίνα Καινούργιου έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί η τελετή να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει τον κουμπάρο του, ο οποίος θα είναι ο vidcaster Ανέστης Ευαγγελόπουλος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com