Ενημέρωση με ένα κλικ

Mad Clip – «Τα λεφτά φαγώθηκαν, κουμάντο κάνει η Αρετή» λέει ο παππούς του τράπερ (video)

Παραμένει η "κόντρα" ανάμεσα στην οικογένεια καιτ ην πρώην σύντροφο του Mad Clip

Μπορεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης να έχει φύγει εδώ και περίπου πέντε μήνες από την ζωή λόγω του μοιραίου τροχαίου στην Βουλιαγμένης, αλλά η αντιπαράθεση ανάμεσα στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και την πρώην σύντροφο του Αρετή παραμένει στα ύψη.

Μάλιστα, με αφορμή τον νέο δίσκο που αναμένεται να βγει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο παππούς του γνωστού τράπερ, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βαγιό. «Εκείνο που ξέρω, ότι η μάνα του έχει κάποιον δικηγόρο και ότι λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήτανε πουθενά… Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί. Τα λεφτά φαγωθήκανε, κουμάντο έκανε η Αρετή. Τη μάνα του την ρώτησα, «σου δώσε της λέω η Αρετή λεφτά;», Μου λέει «όχι, δε μου ‘δωσε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Στις 17 του μηνός έρχεται αυτός ο μάνατζερ από την Αμερική και μου είπανε θα με φωνάξουν κι εμένα. Τώρα είναι μάνα και κόρη ας πούμε. Ότι είναι δικαιώματα ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι, ο,τι πάρει, καταλάβατε; πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου. Και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην όμως ας πούμε δεν θέλω να ακούω το τραγούδι αυτό που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής!».

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει