Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια – Για ποιους ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος και απαιτητικός

OΛΕΣ οι ημέρες και οι μήνες δεν είναι το ίδιο και δεν κυλούν με τον ίδιο τρόπο για όλα τα ζώδια. Κάποια ευνοούνται περισσότερο μια συγκεκριμένη περίοδο, κάποια συναντούν δυσκολίες και κάποια άλλα μένουν πολλές φορές ανεπηρέαστα! Η αστρολογία έχει κάνει τις προβλέψεις της για τον Ιανουάριο και από ό,τι φαίνεται σε πέντε ζώδια θέλει να «δοκιμάσει» την υπομονή τους με την έναρξη της νέας χρονιάς!

 

Αρκετά δύσκολος και απαιτητικός θα είναι ο πρώτος μήνας του χρόνου σε διάφορους τομείς για πέντε ζώδια του κύκλου. Ο Κριός, ο Παρθένος, ο Ταύρος, ο Λέων και ο Ιχθύς δυστυχώς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τυχόν δυσκολίες στα προσωπικά και επαγγελματικά τους, όμως δεν χρειάζεται να απογοητεύονται γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόλοιπη χρονιά δεν θα πάει καλά!

 

Διαβάστε παρακάτω ποιες δυσκολίες θα συναντήσει καθένας από τα παρακάτω ζώδια:

 

Κριός

Ο πρώτος μήνας του χρόνου δεν ξεκινάει και με τον καλύτερο τρόπο για σένα αφού θα είναι αρκετά απαιτητικός τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα για να λειτουργήσεις καλύτερα μελλοντικά. Ερωτικά δεν είναι η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, αλλά ούτε και να σκεφτείς να κάνεις κάποιο πισωγύρισμα ακόμα και αν πρόσωπο από το παρελθόν σου επιστρέψει ζητώντας ακόμα μια ευκαιρία. Από την άλλη στη δουλειά σου μετά τις 15 Ιανουαρίου θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πολύ πιθανό να συναντήσεις και παλιότερο συνεργάτη σου που θα σε βοηθήσει σε ένα τωρινό σου πλάνο. Γενικότερα σε όλο το μήνα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και να κάνεις καλό προγραμματισμό πριν από οποιαδήποτε κίνηση.

Ταύρος

Η νέα χρονιά μπορεί να ξεκίνησε και να την περίμενες με ανυπομονησία, ωστόσο για τον Ιανουάριο «κράτα» μικρό καλάθι και το πορτοφόλι σου κλειστό! Οπλίσου με αισιοδοξία και υπομονή και άσε αυτόν τον μήνα να περάσει χωρίς να απογοητευτείς. Θα νιώσεις οικονομικά αρκετά πιεσμένος με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και δεν μπορείς να αποφύγεις. Επιπλέον, όσο δοτικός και να είσαι δεν είναι η στιγμή να δανείσεις σε κανέναν χρήματα γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα το μετανιώσεις… γιατί δεν θα τα πάρεις πίσω! Όσο άσχημα και να αισθάνεσαι γιατί πάντα θέλεις να βοηθάς, σκέψου ότι τη δεδομένη στιγμή δεν σε παίρνει για κάποιο οικονομικό ρίσκο! Σεξουαλικά και ερωτικά επίσης ο Ιανουάριος δεν δείχνει πολύ θετικά σημάδια. Ο μήνας κλείνει περίεργα με δουλειές σου να καθυστερούν και πλάνα που είχες στα σκαριά να βρίσκουν εμπόδια και να αναβάλλονται. Υπομονή, μήνας είναι θα περάσει, έρχονται καλύτερες ημέρες!

Παρθένος

Αρκετά δύσκολος θα είναι ο Ιανουάριος για εσάς τους Παρθένους αφού θα δοκιμάσει έντονα τις σχέσεις σας και οικογενειακές και ερωτικές αλλά και επαγγελματικές. Καλύτερα να είστε από τώρα προετοιμασμένοι για οικογενειακές συγκρούσεις και μια γενικότερη αναστάτωση στο σπίτι. Στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις τώρα μπορεί να ανακαλύψετε κάποια προδοσία ή ψέμα από ένα πρόσωπο που υπολογίζετε πολύ στη ζωή σας και αυτό θα σας ξαφνιάσει και θα σας απογοητεύσει! Η Πανσέληνος μάλιστα στις 18 του μήνα μπορεί να σας οδηγήσει σε οριστικές αποφάσεις σχετικά με τα παραπάνω. Αν διακόψετε οριστικά τη σχέση σας την ερωτική ή οποιαδήποτε άλλη μάλλον ήταν η σωστή στιγμή να γίνει.

Λέων

Και για εσάς τα Λιοντάρια ο χρόνος δεν ξεκινάει και με πολύ ηρεμία! Τα άστρα έχουν εντοπίσει αρκετές ημέρες που θα προκαλέσουν αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Σημειώστε και δώστε προσοχή την 1η, την 14η και την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, όπου μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα από τη δουλειά σας ή από το οικογενειακό σας περιβάλλον! Δυσάρεστα γεγονότα και απογοητεύσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε διάφορες σχέσεις και πολύ πιθανό να αποφασίσετε να χωρίσετε και να απομακρυνθείτε οριστικά από κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Και στα οικονομικά όμως θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες αυτό το μήνα και μάλιστα μια μεγάλη μείωση στα έσοδα σας από ξαφνική ζημιά θα σας φέρει σε αδιέξοδο προσωρινά. Κάντε λοιπόν από τώρα καλό υπολογισμό και αποφύγετε άσκοπες σπατάλες.

Ιχθύς

Ο Ιανουάριος για τους Ιχθύες του β’ και γ’ δεκαημέρου θα είναι αρκετά δύσκολος. Το πρώτο μισό φέρνει δυσκολίες στο χώρο εργασίας σας και στο υπόλοιπο μισό του μήνα δεν θα ηρεμήσετε γιατί θα υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφο σας ή κάποιο κοντινό φιλικό σας πρόσωπο. Σχετικά με τα επαγγελματικά σας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις πρώτες ημέρες του χρόνου με τους συνεργάτες σας γιατί μπορεί να συναντήσετε εχθρικές συμπεριφορές ή μπορεί να γίνει κάτι πίσω από την πλάτη σας, το οποίο θα βαρύνει εσάς και θα βρεθείτε υπόλογοι χωρίς να ευθύνεστε. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου όμως δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες ούτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Γκρίνιες και εντάσεις θα έρθουν στην καθημερινότητα σας με το σύντροφο σας και από την άλλη είναι πολύ πιθανό να ξενερώσετε και να απομακρυνθείτε από κάποιο φίλο σας, μετά από συμπεριφορές του που εσείς δεν θα εγκρίνετε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει