Ενημέρωση με ένα κλικ

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του “Just the 2 of Us” – “Αυλαία” έριξε το λαμπερό σόου

Mετά από 15 εντυπωσιακές εμφανίσεις, το λαμπερό σόου Just the 2of Us ολοκληρώθηκε, έχοντας χαρίσει στο κοινό φαντασμαγορικές εμφανίσεις και άφθονες στιγμές γέλιου.

Τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό “βάζοντας φωτιά” στη σκηνή.

Μαρίνος Κονσολός και Ελένη Δήμου, Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Stan με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη διαγωνίστηκαν για τη μεγάλη νίκη, ενώ στο stage ανέβηκαν και τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει από το show.

Η βραδιά ωστόσο σημαδεύτηκε από δυο απουσίες που προκάλεσαν αίσθηση: αυτή της Δέσποινας Βανδή και του Χάρη Βαρθακούρη, οι οποίοι είχαν διεγνωσθεί τις προηγούμενες μέρες με κορονοϊό, όπως είχε αποκαλύψει το DEBATER.

Ωστόσο η ίδια εμφανίστηκε με βιντεοκλήση στον χθεσινό τελικό.

Στη θεση της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Αλιάγας, ενώ δίπλα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη τραγούδησε ο Stan.

O Νίκος Αλιάγας, παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος πήρε τη θέση της Δέσποινας Βανδή και αξιοόγησε τις εμφανίσεις της βραδιάς, ενώ μας επεφύλασσε και μια έκπληξη, όταν τραγούδησε σόλο και μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman του συγκροτήματος “Μέλισσες”.

Η εμφάνιση του Νίκου Αλιάγα προκάλεσε σεισμο στα social media, αφού το τηλεοπτικό κοινό ξετρελάθηκε με την παρουσία του στο σόου και τα σχόλιά του.

Μάλιστα ο Νίκος Αλιάγας προσκάλεσε τον Νίκο Κοκλώνη σε δικό του show στη Γαλλία. “Αν δεν έχετε τι να κάνετε το επόμενο Σάββατο, ελάτε στο Παρίσι σε μία δική μου παραγωγή, να σας προσκαλέσω. Γαλλικά μιλάς άπταιστα“.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις όλων, μετά από ένα σόου που διήρκησε έξι ολόκληρες ώρες, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε τον Νίκο Αλιάγα να ανακοινώσει τους μεγάλους νικητές του Just the 2of Us: την Κατερίνα Λιόλιου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει