Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποκαλύψεις για «Τα Φιλαράκια» από την αυτοβιογραφία του «Τσάντλερ»

Οι φαν της αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» περιμένουν με ανυπομονησία την στιγμή που θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Μάθιου Πέρι, γνωστού και ως «Τσάντλερ Μπινγκ», ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι θα αποκαλύψει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες τόσο για τη σειρά, όσο και για τους πρωταγωνιστές της. 

Ο Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της PageSix, έχει υπογράψει συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Flatiron Books για να γράψει την αυτοβιογραφία του που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022. Μάλιστα, το ποσό αμοιβής του ηθοποιού, λέγεται πως είναι επταψήφιο!

 

Η αυτογραφία του Μάθιου Πέρι θα ξεκινά από την πρώτη του είσοδο στα Φιλαράκια μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, ο «Τσάντλερ Μπινγκ» είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θυμάται καν τις πρώτες σεζόν από «Τα Φιλαράκια» καθώς βρισκόταν πάντα υπό την επήρεια ναρκωτικών. «Δεν θυμάμαι σχεδόν τρία χρόνια από τα Φιλαράκια. Δεν ήμουν πολύ καλά, ένιωθα ότι δεν είμαι υγιής, ότι είμαι εκτός ελέγχου. Μόλις ξεκίνησα το Vicodin, ένιωθα ότι ήθελα όλο και περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Μάθιου Πέρι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει