Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο «Σασμός» του Κωστή Χατζηδάκη: «Ο πατέρας μου είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του ειρηνοποιού» (vid)

Για τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη τα γεγονότα που παρουσιάζονται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» δεν είναι άγνωστα.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Tlive, o πατέρας του, ως δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του «ειρηνοποιού» για να επιτευχθεί ο «Σασμός», το φίλιωμα δηλαδή με το οποίο κλείνει οριστικά μία βεντέτα.

«Όποιος παρακολουθεί αυτή τη σειρά μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και κυρίως τι συνέβαινε, μερικά χρόνια πριν. Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις. Πράγματι υπήρχαν και υπάρχουν μέχρι και σήμερα, άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία, όπου αναλαμβάνουν τον ρόλο του “ειρηνοποιού”.

Οι άνθρωποι γίνονται σύντεκνοι, κουμπάροι ή συμπεθεριάζουν, όπως λέμε. Με αυτόν τον τρόπο επέρχεται μια καταλαγή. Κι ο πατέρας μου ήταν ένας από τους ειρηνοποιούς με κύρος και είμαι περήφανος για αυτό. Πολλές φορές χρειάστηκε να μεσολαβήσει για να υπάρχει εκτόνωση των εντάσεων και των τραυμάτων».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More