Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς και θα εκδηλωθεί για όλα τα ζώδια ανάγκη για ηρεμία, αρμονία, ξεκούραση και ψυχολογική ισορροπία.

Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν. Προσοχή στις έντονες ονειροπολήσεις, β ίσως να καταφύγουν σε νοητούς κόσμους.

Σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει αισιοδοξία, οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες ίσως θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση. Στον αισθηματικό τομέα με ευαισθησία θα εκδηλωθούν τα αισθήματα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν να βρουν ουσιαστικές λύσεις και να κλείσουν τα επίμαχα ζητήματα.

 

one mikro

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει συνεννόηση, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις, οι διαθέσεις θα είναι διαλλακτικές και συγκαταβατικές.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν οι γενναιόδωρες ενέργειες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σύσφιξη σχέσεων και επαφών.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρχίζει μία περίοδος επαναπροσδιορισμού και αξιοποίησης που μπορεί να αποδώσει σημαντικά ψυχολογικά οφέλη. Προσοχή στο πείσμα που μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που μπορείς να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια και αλλαγές που είναι απαραίτητα για να νιώσεις σίγουρος. Μπορείς να σχεδιάσεις με απόλυτη λεπτομέρεια την πορεία των συνεργασιών σου καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνεις δεν επιτρέπουν να αφήσεις τίποτα στην τύχη του.

Ο συναισθηματισμός μπορεί να κυριαρχήσει το μεσημέρι θολώνοντας την σκέψη σου. Μην επιτρέψεις σε ζητήματα του παρελθόντος να χαλάσουν το κέφι και επεδίωξε να συζητήσεις ότι σε προβληματίζει. Ο αδέσμευτος νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανεβάζει την διάθεσή σου, Θα το χρειαστείς ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και εσωστρέφεια. Μην επιτρέψεις στα τραύματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στην διάθεσή σου. Μπορείς να βρεις την δύναμη να αφήσεις πίσω ότι σε έχει πληγώσει βαθιά αναγνωρίζοντας τα μαθήματα που σου έδωσε.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Θέματα που δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Αρχικά μπορεί να νιώσεις ότι πελαγώνεις, όμως στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ψυχολογική ισορροπία. Αξιοποίησε την συγκυρία για να σχεδιάσεις επόμενες κινήσεις που θα σε απεμπλέξουν από ότι σε αγχώνει.

Βρίσκεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να νιώσεις την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικεντρωθείς στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες με πρόσωπο του παρελθόντος που σε επηρεάζει ακόμα έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, από σήμερα αρχίζει μία περίοδος για εσένα που την χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την κρίση σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διακρίνει σε λάθος επιλογές.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Τα σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορούν να πραγματοποιηθούν καθώς έχεις την βούληση και την απαιτούμενη αποφασιστικότητα. Σκέψου καλά πως θέλεις να κινηθείς και με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί τις επόμενες μέρες πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου με αμεσότητα, καθώς είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει και θα κάνει το παν να σε ικανοποιήσει. Ο αδέσμευτος δείχνεις να είσαι έτοιμος για κάτι νέο και όμορφο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει χαρά και ζωντάνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το επόμενο διάστημα για εσένα είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στα φιλικά πρόσωπα. Απολαμβάνεις την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση νέων και πρωτοπόρων ιδεών που μπορεί να οδηγήσουν στο να δημιουργήσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που σε ελκύουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οι συζητήσεις που πιθανά υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο σε ωθούν στο να είσαι άκρως δημιουργικός. Οι σκέψεις για νέα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλές. Η αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος που δείχνεις θα παίξουν ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις.

Η χαρά και η αισιοδοξία απογειώνουν την σχέση σου και εξάρουν την φαντασία. Ονειρεύεσαι τα καλύτερα για το κοινό μέλλον με το ταίρι σου και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς μαζί του. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που πιθανά φαίνεται ιδανικό για εσένα, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει πραγματικές προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα πιθανά να ασχοληθείς με την προσωπική σου προβολή και εικόνα που επηρεάζει την άποψη του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Οι προσωπικές σου επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο, προσοχή καθώς μπορείς να γίνεις σκληρός αρκεί να επιτύχεις τον στόχο σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο και η επόμενη περίοδος χαρακτηρίζεται από σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα, επιθυμία για αναγνώριση. Η προσπάθεια που καταβάλεις θα αναγνωριστεί στο περιβάλλον της καριέρας σου, προσοχή γιατί τάσεις επιβολής θα δυναμιτίσουν την όλη ατμόσφαιρα.

Οι όμορφες συζητήσεις βοηθούν εσένα και το ταίρι σου να ξεφύγετε από ανταγωνιστικές διαθέσεις και να κινητοποιηθείτε για ένα όμορφο κοινό μέλλον. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου χαρίζει χαρά και αισιοδοξία, κάτι που θα οδηγήσει πιθανά να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπει για τα καλά στην ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, από σήμερα ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου. Ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Οι επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού σε χαροποιούν ιδιαίτερα και δημιουργούν προϋποθέσεις για σχέδια και συνεργασίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Σε διακρίνει αποφασιστικότητα σε ότι αφορά πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Δρομολόγησέ το τις επόμενες μέρες καθώς μπορείς να πετύχεις τους επιδιωκόμενους στόχους σου.

Φρόντισε να μην έχεις απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί το ταίρι σου, καθώς όταν αντιληφθείς την στείρα πραγματικότητα θα απογοητευτείς έντονα. Ο αδέσμευτος δείξε προσοχή σε πρόσωπο που επικοινωνείς και μπορεί να υπόσχεται πολλά, όμως δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί πληγώνοντάς σε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε ωθεί για να έρθεις σε επαφή με τις ανασφάλειές σου. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κομμάτια του εαυτού που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, όμως είναι απαραίτητο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι σε φοβίζει και σου προκαλεί νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Είναι καθοριστικό το γεγονός ότι μπορείς να συζητήσεις και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις με τους συνεργάτες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Προσοχή σε οικονομικές αποφάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως δεν είναι αλλά δεν μπορείς να το εντοπίσεις άμεσα.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο για να περάσετε όμορφα μαζί και να απολαύσετε στιγμές χαρά που σας δένουν . Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που μπορεί να έχει τις προϋποθέσεις για να μπει με ένταση και πάθος στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να είσαι αρεστός και αποδεκτός από τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή καθώς στην ανάγκη για ισορροπία συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου κάνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Δίνεις λύσεις σε καθημερινό επίπεδο στη δουλειά σου και αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί. Σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός και η επιθυμία για πρόοδο και το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για πρωτοβουλίες. Κάνε τους απαραίτητους σχεδιασμούς καθώς τώρα μπορείς να προσέξεις και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μπορείς να δημιουργήσεις παραμυθένια ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές όπου η τρυφερότητα κυριαρχεί. Ο αδέσμευτος φρόντισε να βλέπεις αντικειμενικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς η τάση να το εξιδανικεύεις θα σου κοστίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το επόμενο χρονικό διάστημα επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στο πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στο απαιτητικό πρόγραμμά σου. Προσοχή στο άγχος καθώς θα σε ωθήσει στην επικριτικότητα και αυτό είναι αρκετό για να ενοχλήσει το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Η δουλειά και οι εξελίξεις σε αυτή θα σε απασχολήσουν έντονα την επόμενη περίοδο. Προσοχή καθώς τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μικροεντάσεις στον χώρο εργασίας σου. Απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κάτω από πίεση, καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά για εσένα.

Το κέφι και η αισιοδοξία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι μπορείς να συζητήσεις και να ξεπεράσεις και την παραμικρή δυσκολία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις έντονο ενδιαφέρον σε πρόσωπο που κεντρίζει την προσοχή σου και σε γεμίζει θετική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι μπορείς με ευκολία να εκφράσεις την παιδικότητα που επιμελώς κρύβεις. Η δημιουργία και η τέχνη σε αφορούν άμεσα καθώς μέσα από αυτές μπορείς να εκφράσεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου που ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να βγουν στην επιφάνεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον που θα αφορούν το εισόδημά σου. Δείξε καλή θέληση και εξέφρασε αυτά που μπορεί να σε ανησυχούν καθώς θα βρεις άμεση ανταπόκριση στον συναδελφικό περίγυρο. Οι όποιοι φόβοι είναι βέβαιο πως θα ξεπεραστούν.

Η όμορφη ατμόσφαιρα της ημέρας θα συνεπάρει εσένα και το ταίρι σου. Μπορείτε να κάνετε όνειρα μαζί και να βιώσετε υπέροχες στιγμές τρυφερότητας. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να απολαύσεις την επικοινωνία με πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι, χωρίς να εμπιστεύεσαι τις όποιες υποσχέσεις σου δίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεσαι κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα επιδιώξεις να βρίσκεσαι με οικεία πρόσωπα που δημιουργούν πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας για εσένα. Προσοχή στην κυκλοθυμία και την έντονη εσωστρέφεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οι συναλλαγές σου μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη καθώς ο σχεδιασμός είναι σημαντικός και εκεί δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Προσοχή σε οικονομικές επιλογές που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς θα φανεί άμεσα ότι δεν είναι και θα επηρεαστείς αρνητικά από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

 

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις για την σχέση σου μπορεί να ενθουσιάσουν το ταίρι σου και να υπάρξει μοναδική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου εξάπτει την περιέργεια, που δημιουργεί την επιθυμία για να γνωρίσεις νέα αντικείμενα μαζί του.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι υλικές και οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι αξίζεις. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις τα απαραίτητα βήματα δίνοντας λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου τις δυνατότητες που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Οικονομικά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να λυθούν αρκεί να δείξεις δυναμισμό και να μην επιτρέψεις και ανασφάλειες και φόβους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Είναι πιθανό να ολοκληρωθεί μία συναλλαγή που εκκρεμεί εδώ και καιρό και σου δίνει ανάσα σε ότι αφορά το εισόδημά σου.

Κλείσε θέματα που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και εκκρεμούν από παλιά δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Είναι αυτό που θα δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία σκέψης για παλιότερες καταστάσεις που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα και με ωριμότητα.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει