Ενημέρωση με ένα κλικ

Ποια ζώδια θα ζήσουν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα έχουν απλόχερα πολλά “δώρα” από τον Άγιο Βασίλη χωρίς να ζητήσουν τίποτα:

Ζώδια: Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι θέλουμε να περάσουμε όμορφες και “ζεστές” στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Να ξεκουραστούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε τους φίλους μας και τους αγαπημένους μας και να τους αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως και γενικότερα να περάσουμε μια εορταστική περίοδο γεμάτη αγάπη και όμορφες στιγμές!

Τα άστρα ξεχωρίζουν κάποια ζώδια αυτές τις γιορτές, τα οποία προβλέπουν ότι θα είναι τυχερά και θα ζήσουν ίσως τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους:

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα έχουν απλόχερα πολλά “δώρα” από τον Άγιο Βασίλη χωρίς να ζητήσουν τίποτα:

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι το πρώτο ζώδιο που τα άστρα προβλέπουν ότι θα δει την τύχη του να λάμπει αυτά τα Χριστούγεννα! Μπορεί ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και απροόπτων, ο Ουρανός, να είναι κοντά του και να τον παρακινεί να κάνει αλλαγές στη ζωή του και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα όμως αυτό δεν θα λειτουργήσει αρνητικά για τον Ταύρο. Είναι σταθερό ζώδιο και οι μεταβολές είναι κάτι που δεν αγαπάει γενικά, ιδίως όσες δεν ελέγχει και δεν αποφασίζει ο ίδιος. Όμως αυτές τις γιορτές θα παρακινηθεί, θα βγει από τη ρουτίνα της ζωής του και θα μπει σε νέα μονοπάτια για να εξερευνήσει ασυνήθιστα πράγματα για τον ίδιο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά οι δεσμευμένοι μπορούν να δοκιμάσουν να εμπλουτίσουν τη σχέση τους με διαφορετικές εμπειρίες σε κάθε τομέα γιατί αυτό θα τους ανανεώσει και οι ελεύθεροι μπορούν να ετοιμαστούν για ένα νέο ερωτικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα τους ανατρέψει τα δεδομένα. Η αλλαγή, η ανανέωση και η χαρά λοιπόν θα σας ακολουθούν σε όλες τις γιορτές! Τολμήστε και μην φοβάστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχουμε αναφέρει ήδη ότι ο Καρκίνος είναι μέσα στα ζώδια που το 2022 θα είναι η χρονιά του! Τώρα έχουμε να του πούμε ότι μπορεί να αρχίσει να απολαμβάνει την ωραία χρονιά που θα ξεκινήσει πιο νωρίς γιατί αυτές οι γιορτές θα είναι από τις καλύτερες του. Αυτά τα Χριστούγεννα η αγάπη και ο έρωτας θα είναι παντού μαζί του! Είτε σε σχέση είτε ελεύθερος απλά θα περάσει υπέροχα. Σας περιτριγυρίζουν και εσάς πολλοί πλανήτες που ευτυχώς σας ευνοεί πολύ η κίνηση τους. Σας ωθούν να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες με αισιοδοξία και χαρά και έτσι δεν χάνεται καμία ευκαιρία που περνά από μπροστά σας! Οι γιορτές αυτές θα έχουν πολύ ρομαντισμό κάτι που έχετε καιρό να ζήσετε. Έτσι μπορεί να γίνει μια επανασύνδεση που επιθυμείτε πολύ με το πρώην ταίρι σας ή μπορεί να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο πίσω σας γιατί πολύ απλά ένα νέο πρόσωπο θα έρθει να σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος και ρομαντισμό για τους Σκορπιούς. Αυτό οφείλεται κυρίως στη σεληνιακή έκλειψη που έγινε το Νοέμβριο και ήταν πάνω σε αυτό το ζώδιο επηρεάζοντας τις ρομαντικές σχέσεις και διαθέσεις του και επίσης στον πλανήτη Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου και συνδέεται με το ένστικτο, την ενέργεια και τη σεξουαλικότητα. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και αυτό θα σας κάνει ποθητό και ελκυστικό στα μάτια όλων. Θα σας δώσει ακόμα ώθηση να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα τους στόχους και τις επιθυμίες σας και επίσης θα σας κάνει αυθόρμητους και πολύ δυναμικούς. Έτσι αν νιώσετε ότι πρέπει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση για να διεκδικήσετε κάτι μην διστάσετε και μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας γιατί θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τύχη σας χτυπά την πόρτα Τοξότες! Ετοιμαστείτε για πολλές ωραίες στιγμές που θα σας αναζωογονήσουν εσάς που απολαμβάνετε το καινούριο και την περιπέτεια όσο τίποτα άλλο! Ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Άρης σας φέρνουν τύχη στον έρωτα αυτές τις γιορτές και σας χαρίζουν επιθυμία που γίνεται πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τις κατακτήσεις, νέα ειδύλλια και φυσικά πολύ σεξ! Είτε είστε, δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι θα ανανεωθείτε, θα ερωτευτείτε ή θα ξανα ερωτευτείτε το σύντροφο σας και θα περάσετε τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο ζώδιο σας μέχρι και τον Μάρτιο, μόνο όμορφες προσωπικές στιγμές μπορείτε να περιμένετε! Τα άστρα άλλωστε προβλέπουν ότι ο Αιγόκερως ίσως να είναι και το πιο τυχερό ζώδιο για τη νέα χρονιά που έρχεται. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν όλη σας τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε όλο αυτό το διάστημα και θα σας κάνει ακαταμάχητους και κυνηγήστε τον ερωτικό σας στόχο! Ένας νέος έρωτας είναι ήδη στο δρόμο για εσάς τους ελεύθερους τον οποίο μπορεί να συναντήσετε λίγο πριν τις γιορτές ή πριν κλείσει ο χρόνος! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσετε τη νέα χρονιά, από το ξεκίνημα μιας πολύ παθιασμένης σχέσης που θα έχει διάρκεια στο χρόνο; Εμείς λέμε όχι, εσύ;

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει