Ενημέρωση με ένα κλικ

Φίλαθλος ετών… 92: Έκανε το εμβόλιο για να βλέπει τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια φίλαθλος του Ολυμπιακού, ηλικίας 92 ετών, εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, προκειμένουν να βλέπει την ομάδα της στο γήπεδο!

Στον αγώνα της Κυριακής του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, η γλυκύτατη κυρία Πηνελόπη, μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε πως αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο για χάρη των «ερυθρόλευκων».

«Τρία άτομα, οικογενειακώς είμαστε Ολυμπιακοί. Ο σύζυγος δεν υπάρχει τώρα», ανέφερε αρχικά.

«Κόλλησα το μικρόβιο από τον άντρα μου και συνεχίζω να πηγαίνω στο γήπεδο με την κόρη μου», ανάφερε αρχικά η 92χρονη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως:«Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, αλλά να χάσω τον Ολυμπιακό; Είπα θα το κάνω τρεχάλα. Μόνο για τον Ολυμπιακό το έκανα, για τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά η κα. Χαβούζογλου.

«Τα νέα παιδιά να έρχονται στο γήπεδο αλλά να είναι προσεκτικοί, όχι να ζητάνε να κάνουν φασαρίες άσχημες και καυγάδες. Να καθόμαστε να ενθουσιαζόμαστε και να χειροκροτάμε τον Ολυμπιακό μας και όλες τις ομάδες. Αν δεν είχαμε και τις άλλες ομάδες πως θα παίζαμε. Γιατί μου λένε εμένα “α, Ολυμπιακός είσαι; Εγώ είμαι ΑΕΚ”. Εντάξει, τους λέω, πώς θα γίνει, κι εγώ είμαι Ολυμπιακός. Αν ήταν μόνο η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να παίξει. Πρέπει να υπάρχουν όλες οι ομάδες. Μακάρι να κερδίζουμε να πάρουμε και το άλλο το πρωτάθλημα, ξέρω ‘γω πόσα έχω δει, αμέτρητα», κατέληξε η 92χρονη κ. Χαβούζογλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει