Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζώδια: Οι τρεις τυχεροί του Σεπτεμβρίου

O Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά και για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν.

Και μετά από ένα , δύσκολο, καλοκαίρι γυρίσαμε πίσω, στο σπίτι, στις δουλειές, στις υποχρεώσεις, στο γραφείο. Στο πρωινό ξύπνημα. Back to business λοιπόν…

Ποιοι να είναι άραγε οι τυχεροί του φετινού Σεπτεμβρίου; Η αστρολογία έχει την απάντηση και είναι μόνο τρία ζώδια, σύμφωνα με το bovary.gr.

Αυτά είναι:

Ζυγός

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αρκετά θετικός μήνας που μπορείτε να χαρείτε οι Ζυγοί. Θα έχετε την ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Θα έχετε άφθονη ενέργεια στο να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε, να πάρετε αποφάσεις. Γενικά αυτός ο μήνας προβλέπεται έντονος με το τηλέφωνό σας να έχει πάρει φωτιά και την αδρεναλίνη σας να είναι στα ύψη.

Ταύρος

Ο έρωτας στέκεται στο κατώφλι του σπιτιού σας και σας προσκαλεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και για μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις αυτόν τον μήνα, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας. Τα ενεργειακά σας επίπεδα θα είναι αρκετά υψηλά ενώ αν ψάχνετε εργασία, ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας ευνοϊκός μήνας. To σύμπαν σας στέλνει μηνύματα για να κοινωνικοποιηθείτε και να δικτυωθείτε περισσότερο. Η επικοινωνία και η αγορά αυτοκινήτου ευνοείται τώρα. Κάνετε νέα σχέδια και βάζετε μπρος να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός

Στις 5 του μήνα, ο Άρης θα κινηθεί προς τον 12ο οίκο σας, μια ενέργεια που μπορεί να σας διευκολύνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Στις 11, η Αφροδίτη και αυτή από την άλλη, μετακινείται στο ζώδιο σας, μια ενέργεια που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα ενεργειακά, στις προσωπικές σας σχέσεις. Γίνεστε πιο ερωτικοί και λύνετε ευκολότερα τα προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας και τονώνετε την κοινωνική σας εικόνα. Δεν λείπουν επίσης οι χαρές και η διασκέδαση με φίλους και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει