Ενημέρωση με ένα κλικ

Eurovision: Στην πρώτη δεκάδα των στοιχηματικών φαβορί Ελλάδα και Κύπρος

Όσο πλησιάζουμε προς τη φετινή διοργάνωση της Eurovision τόσο φουντώνει και η στοιχηματική «μάχη» για την ανάδειξη των φαβορί.

Αυτή τη στιγμή, Γαλλία, Ιταλία και Μάλτα έχουν πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, ωστόσο στη δεκάδα βρίσκεται η συμμετοχή και της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.

Θυμίζουμε ότι η Γαλλία και η Ιταλία, οι οποίες έχουν περάσει απευθείας στον τελικό μαζί με τις άλλες τρεις των «Big-5» (Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ισπανία) και τη διοργανώτρια Ολλανδία, έχουν εντυπωσιάσει από τις πρόβες τους. Τόσο, που η Μάλτα με τη 18χρονη Ντέστινι έχει πέσει από την πρώτη θέση των προτιμήσεων στην τρίτη.

Η μάχη μέχρι την ημέρα του τελικού αναμένεται να είναι σκληρή καθώς καμία από τις τρεις χώρες δεν έχει μεγάλο προβάδισμα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις προβλέψεις μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας, η νίκη της Γαλλίας «πληρώνει» 3,50, της Ιταλίας 4,50 και της Μάλτας 5,50.

Και η Ελλάδα όμως με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το «Last Dance» δεν βρίσκεται μακριά. Για την ακρίβεια βρίσκεται στη 10η θέση των στοιχημάτων και η άνοδός της από την 14η όπου βρέθηκε πρόσφατα, οφείλεται στην εξαιρετική σκηνική παρουσία που είχε στη δεύτερη πρόβα.

Επίσης, τρεις θέσεις πιο ψηλά από την Ελλάδα, βρίσκεται η Κύπρος η οποία συμμετέχει στον διαγωνισμό με το “El Diablo” και την Έλενα Τσαγκρίνου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει