Ενημέρωση με ένα κλικ

Σάββας Πούμπουρας: Η συγγνώμη μετά τον σάλο για την αμισθί εργασία (βιντεο)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με βίντεο περί μη αμειβόμενης εργασίας, λίγες ώρες πριν, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε νέο βίντεο, ζητώντας συγγνώμη.

«Η πρόθεση μου είναι ανιδιοτελής, τα κίνητρά μου είναι αγνά και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου όπως και όπου μπορώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να διευκρινήσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από αυτούς που άθελα μου έθιξα. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες που τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή».

«Μετά από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένεια μου, πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα. Να λέω αυτό που έχω στην καρδιά μου και την αλήθεια μου με τον πιο δυνατό τρόπο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει