Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατερίνα Λέχου: Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων στη ζωή μου…

Η Κατερίνα Λέχου, καλεσμένη στην εκπομπή “φλΕΡΤ”, μίλησε, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ τόνισε πως έχει κάνει αρκετές λάθος επιλογές στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. «Το προηγούμενο καλοκαίρι με πολύ ασφαλείς συνθήκες γυρίσαμε μία σειρά που μου άρεσε πάρα πολύ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα, αλλά στην σειρά μέσα είναι το νησί. Είναι ψυχολογικό θρίλερ το οποίο έχει και ερωτικό στοιχείο μέσα, όμως ο βασικός πυρήνας του ασχολείται με την δομή της ελληνικής οικογένειας και με τις αρρώστιες αυτής της δομής, οι οποίες αποκαλύπτονται με πολύ αριστοκρατικό τρόπο. Μακάρι να γίνουν περισσότερες δουλειές…», δήλωσε.

Για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Λέχου είπε: «Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων, από εκεί ξεκινάει γιατί δεν σου φταίει μόνος ο άλλος πας και εσύ σε αυτόν. Δεν έβαζα όρια, δεν ήξερα τίποτα, πήγαινα έτσι. Μαθαίνεις από τα λάθη, απλώς ήταν μια επώδυνη διαδικασία. Η αγάπη είναι μια πολύ γενική έννοια, αγάπη χωρίς τον σεβασμό δεν υπάρχει. Αγάπη χωρίς αποδοχή δεν υπάρχει. Γι’ αυτό δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, γιατί είναι πολύ γενική. Έβλεπα τρομερές αποτυχίες, δεν μπορούν να φταίνε μόνο οι άλλοι φταις και εσύ. Εκεί πας να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δεις τα θέλω σου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει