Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα και πότε θα καταβληθεί το ποσό

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 00:01 κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ. 

Συγκεκριμένα, μετά από αυτή την ημερομηνία, οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού δεν θα μπορούν να υποβάλλουν άλλες δηλώσεις ή να πραγματοποιήσουν τροποποιήσεις, προκειμένου να λάβουν την 6η διμηνιαία δόση του επιδόματος. 

Η έκτη και τελευταία διμηνιαία δόση για το Επίδομα Παιδιού 2020, που αφορά στους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, θα καταβληθεί στους δικαιούχους, την τελευταία ημέρα του χρόνου. Δηλαδή, την 31η Δεκεμβρίου. 

Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020, σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαριστική φορολογική δήλωση. Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. 

Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει