Ενημέρωση με ένα κλικ

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στις Μυκήνες (Φωτό και Βίντεο)

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, καίει περιοχή με χαμηλή βλάστηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην Αργολίδα, με την πυροσβεστική να προχωρά σε προληπτική εκκένωση του αρχαιολογικού χώρου στις Μυκήνες.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, καίει περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στον αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος ωστόσο δεν κινδυνεύει, όπως επίσης δεν κινδυνεύουν, προς το παρόν, κατοικίες.

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, με ένα πεζοπόρο τμήμα και 8 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση μέσα σε ρεματιά με κατεύθυνση προς Προσύμνη, ενώ η Πυροσβεστική προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο, προτού περάσει το βουνό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της ιστοσελίδας Argonafplia, αναφέρουν τον εγκλωβισμό 4-5 πολιτών σε παρακείμενο του αρχαιολογικού χώρου μαντρί.

Για τη πυρκαγιά έχει ενημερωθεί η πολιτική προστασία του Δήμου Άργους Μυκηνών, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More