Ενημέρωση με ένα κλικ

Πορεία προς το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό εντός ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε επιβλητικά απέναντι σε μια λαβωμένη ΑΕΚ, με απουσία 6 εκ των βασικών της παικτών.

Με νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, στέφθηκε πρωταθλητής εντός ΟΑΚΑ, στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε επιβλητικά απέναντι σε μια λαβωμένη ΑΕΚ, με απουσία 6 εκ των βασικών της παικτών.

Η παρουσία των 2 ομάδων ήταν νευρική στις αρχές του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός απειλούσε συνεχώς από τα πλάγια με Τσιμίκα και Μασούρα. Ο Καρέρα προσπάθησε ν’αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, αλλάζοντας σύστημα στο 30′ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 38′ ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ με ένα τρομερό γκολ με γυριστό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από σέντρα του Μασούρα. Το γκολ του Ελ Αραμπί, αποδιοργάνωσε τελείως την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Καμαρά να σημειώσει δεύτερο τέρμα, διαμορφώνοντας το 0-2 με ένα ωραίο πλασέ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ, με θέληση αλλά όχι και αποτελέσματα. Στο 66′ ο Αραούχο με διπλή προσπάθεια μετά από κόρνερ σημείωσε γκολ, μειώνοντας σε 1-2 το σκορ. Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία της ΑΕΚ, η οποία ενέτεινε την πίεση της απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παρά την θέληση της, η ΑΕΚ πλήρωσε τις κακές της επιλογές, ενώ παρά την πίεση που άσκησε προς τον Ολυμπιακό τα τελευταία 5 λεπτά, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (89′ Χριστόπουλος), Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Αλμπάνης (30′ Οικονόμου), Βέρντε (86′ Μαχαίρας), Αραούχο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (77′ Καφού), Φορτούνης (70′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77′ Χασάν).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει