Ενημέρωση με ένα κλικ

Χωρίς ελπίδα το 3-0 του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός αποκτούσε εύκολα κατοχή της μπάλας, με τον Παναθηναϊκό να προβαίνει σε σωρεία λαθών.

Εύκολη νίκη απέσπασε ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 3-0. Ο Πέδρο Μαρτίνς ακολούθησε την τακτική 4-3-3, ενώ την ίδια τακτική ακολούθησε και ο Γιώργος Δώνης.

Ο Ολυμπιακός υπήρξε ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο με αυτοματισμούς, ενέργεια, και αποτελεσματικότητα, απέναντι σε έναν ανήμπορο Παναθηναϊκό.

Οι οιωνοί υπήρξαν ευνοϊκοί για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τον Γκιγιέρμε σημείωσε τέρμα μόλις στο 5′ ντριμπλάρωντας τον Δώνη στα όρια της περιοχής.

Ο Ολυμπιακός αποκτούσε εύκολα κατοχή της μπάλας, με τον Παναθηναϊκό να προβαίνει σε σωρεία λαθών.

Στο 21’ και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Μπα πάνω στην γραμμή έδιωξε την λόμπα του Χατζηγιοβάνη, ο Ολυμπιακός σημείωσε δεύτερο γκολ έπειτα έπειτα από άριστη επίθεση. Υπεύθυνη η τριάδα Φορτούνη, Μπουχαλάκη, και Ομάρ, ενώ σκόρερ ο Ελ Αραμπί, σημειώνοντας το 2-0.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Δώνης αναγκάστηκε να μεταφέρει τον Αγιούμπ στον άξονα, τον Ζαχίντ στα άκρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης προχώρησε σε αλλαγές, βάζοντας εντός αγωνιστικού χώρου τον Κολοβό αντί του Ζαχίντ, ενώ προχώρησε και σε μεταφορές, με τον Κουρμπέλη να περνά στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ανουάρ στα χαφ. Στο 60′ ο Μαρτίνς, προχώρησε στην αλλαγή των Ελ Αραμπί και Γκιγιέρμε με τους Χασάν και Καφού.

Παρά την συντήρηση δυνάμεων από πλευράς Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός ουδέποτε εκμεταλλεύτηκε την κατοχή μπάλας. Μοναδική εξαίρεση, η ευκαιρία του Καμπετσή στο φινάλε μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μπουζούκη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ στις καθυστερήσεις με τον Καφού να σημειώνει το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός: Σα, Τσιμίκας, Ομάρ(74’ Μασούρας), Μπα, Σεμέδο, Γκιγιέρμε(61’ Καφού), Καμαρά(86’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα(74’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί(61’ Χασάν).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης(80’ Ζαγαρίτης), Ανουάρ(86’ Καμπετσής), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Αγιούμπ(72’ Μπουζούκης), Δώνης, Ζαχίντ(46’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει