Ενημέρωση με ένα κλικ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με την Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Securitynews.gr “τα μέτρα ασφαλείας του υπουργού έχουν βαρέσει κόκκινο για ακόμη μια φορά”.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr ο κ.Χρυσοχοΐδης είχε συνάντηση τόσο με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ.Λάζαρο Μαυρόπουλο, όσο και με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος κ.Κ.Σκούμα.

Να σημειωθεί ότι και αυτή η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς δεν είναι κρυφό, ότι τους τελευταίους μήνες η ΕΥΠ σε συνεργασία με ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη “έχουν ενημερώσει τον υπουργό, ότι σταδιακά οι απειλές ενάντια στο πρόσωπο του έχουν διαβαθμιστεί και έχουν ανοδική πορεία”.

Ο κ.Χρυσοχοΐδης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους προαναφερόμενους αξιωματικούς τόσο για επιχειρησιακά ζητήματα, όσο και για θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, με τον υπουργό να εκπέμπει το μήνυμα και στη Θεσσαλονίκη, ότι υποθέσεις όπως της 10χρονης Μαρκέλλας θα πρέπει να εξιχνιάζονται γρήγορα. Βέβαια ο κ.Μαυρόπουλος φαίνεται ότι αυτή τη φορά, τουλάχιστον να είχε “όπλα στην φαρέτρα του”, καθώς οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη λειτούργησαν μέχρι και αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα γρήγορα για τα χρονικά, με αποτέλεσμα αφενός η μικρή Μαρκέλλα να εντοπιστεί γρήγορα και αφετέρου να ερευνηθεί με προσοχή και σχολαστικότητα το οικογενειακό της περιβάλλον.

 

Πηγή: securitynews.gr

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει