Ενημέρωση με ένα κλικ

Βελόπουλος για Τσιόδρα: «Φυτευτός από τη Νέα Δημοκρατία»

Επίθεση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Σωτήρη Τσιόδρα

Επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Τσιόδρα «φυτευτό από τη Νέα Δημοκρατία», ενώ τον κατηγόρησε ότι πρόσφατα δήλωνε ότι οι μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ πλέον δηλώνει διαφορετική γνώμη.

Οι χαρακτηρισμοί του προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλων κομμάτων. Ο ίδιος απάντησε στις αντιδράσεις αυτές δηλώνοντας

«Μάλιστα είναι φυτευτός εσείς τον διορίσατε γιατί δεν βάζατε τον Ιωαννίδη από το Στράτφορντ; Δεν τον βάλατε επειδή έχει άλλη άποψη».

Εν συνεχεία ο κ. Βελόπουλός κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναγκάζει τους πολίτες να δίνουν 6 ευρώ ημερησίως για την αγορά μασκών, σε αντίθεση με άλλες κυβερνήσεις οι οποίες τις προσφέρουν δωρεάν. Οι αντιδράσεις εξακολουθούσαν να είναι έντονες από την πλευρά των εδράνων της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα ο κ. Βελόπουλός να δηλώσει:

«Αν δε σας αρέσει το φυτευτός βάλτε στη θέση του το διορισμένος αλλά η αλήθεια αυτή είναι εσείς τον διορίσετε».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατέληξε σε επεισόδιο με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμυρά, ο οποίος αντέδρασε στην επίθεση κατά του κυρίου Τσιόδρα. Ο κ. Βελόπουλός του απάντησε απαξιωτικά δηλώνοντας «εγώ εργάζομαι δεν είμαι παπαροχίπης να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο».  Η σφοδρή αντιπαράθεση του κ. Βελόπουλου με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε ενώ όταν κατέβηκε από το βήμα ενώ ένας από τους βουλευτές του φώναξε «άσε μας από δω ρε απατεώνα». Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής ο οποίος ζήτησε την διαγραφή της φράσης αυτής από τα πρακτικά ενώ έντονα διαμαρτυρήθηκε και ο κ. Βελόπουλος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει