Ενημέρωση με ένα κλικ

Στους 29 πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό

Θάνατος 70χρόνου νεφροπαθούς στην Καστοριά, ανέβαζει το σύνολο των θυμάτων κορονοϊού στους 29

Στους 29 πλέον ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού, με πιο πρόσφατο θύμα έναν 70χρονο νεφροπαθή, ο οποίος κατέληξε τη νύχτα στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Ο άτυχος άνδρας, φέρεται να είχε προβλήματα υγείας και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, αλλά και τη χορήγηση αντιικού φαρμάκου κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τον αριθμό των νεκρών στην πόλη της Καστοριάς, απόρροια του κορονοϊού, ν’αυξάνεται στους τέσσερις.

Δραματική έκκληση απευθύνει η Καστοριά, όσον αφορά την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού, ενώ έκδηλη είναι η ανησυχία των φορέων της πόλεις, σε σχέση με τις αντοχές του νοσοκομείου στο εγγύς μέλλον. Η Καστοριά, θεωρείται ότι βρίσκεται μία εβδομάδα πιο μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα σε ό,τι αφορά τη διασπορά του ιού, ενώ υπάρχει μεγάλος φόβος για την ανεξέλεγκτη εξάπλωσή του στον πληθυσμό.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ανέφερε 74 νέα κρούσματα με το γενικό σύνολο ν’αυξάνεται στα 966 κρούσματα. Ταυτόχρονα 66 άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ενώ 65 είναι διασωληνωμένοι. Παράλληλα 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει