Ενημέρωση με ένα κλικ

Προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Μαδρίτη το Boeing 767

Τέλος στο θρίλερ με το Boeing της Air Canada!

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εξελίχθηκε στη Μαδρίτη με ένα αεροσκάφος της Air Canada το οποίο παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και έκανε βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο Μπαράχας μέχρι να καταφέρει να προσγειωθεί με επιτυχία.

Το Boeing 767 στο οποίο επέβαιναν 128 επιβάτες, παρουσίασε πρόβλημα στον τροχό και στον κινητήρα και ο κυβερνήτης του ζήτησε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Μπαράχας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροπλάνου έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Το θρίλερ με το αεροσκάφος να κάνει βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο προσπαθώντας να αδειάσει καύσιμα ώστε να μπορέσει να προσγειωθεί τελείωσε πριν από λίγο, όταν και κατάφερε να προσγειωθεί χωρίς περεταίρω προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά με την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση.

Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει