Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα Δημοκρατία: Διατηρεί το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις των Marc και Alco

Σταθερή στην πρώτη θέση η κυβέρνηση, με την ΕΛ.ΑΣ. να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη, σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις.

Σαφές προβάδισμα διατηρεί η **δημοσκόπηση** της Νέας Δημοκρατίας σε δύο πρόσφατες έρευνες των εταιρειών Marc και Alco, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κυβερνώντος κόμματος στο πολιτικό σκηνικό. Τα στοιχεία δείχνουν την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛ.ΑΣ.) να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, ενώ το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 27% στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. με 13,8%, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγράφει 10,5%. Στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, τα ποσοστά αναπροσαρμόζονται, με τη Νέα Δημοκρατία να φτάνει το 30,4%, την ΕΛ.ΑΣ. το 15,8% και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το 12,4%. Η έρευνα αποτυπώνει επίσης μια σημαντική ομάδα αναποφάσιστων που ανέρχεται στο 11,3%.

Παράλληλα, η δημοσκόπηση της Alco για το Flash.gr, η οποία διενεργήθηκε το διάστημα 8-13 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνει την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας με 23,8% στην πρόθεση ψήφου. Στη συγκεκριμένη μέτρηση, η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει 13,8% και το ΠΑΣΟΚ 11,2%. Στα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ καταγράφει 7,1%, η Ελληνική Λύση 5,6%, ενώ σημαντικό παραμένει το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο φτάνει το 15,7%.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com