Νίστρουπ: Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την Μπόρατς με 3-4 γκολ
Ο προπονητής των «πρασίνων» στάθηκε στη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα του Conference League, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες της.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη τη League Phase του Conference League, ωστόσο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Ο Δανός τεχνικός παραδέχθηκε πως το «τριφύλλι» είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει περισσότερα τέρματα απέναντι στην Μπόρατς.
«Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Θέλαμε να βγάλουμε τη φωτιά από μέσα μας και να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι, όπως και κάναμε, μετά από ένα αποτέλεσμα που μας απογοήτευσε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε μάλιστα πως, παρότι οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο, η εικόνα του αγώνα επέτρεπε μια ευρύτερη νίκη: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ και συγκεκριμένα να κερδίζαμε με 3-4 τέρματα. Με το ρόστερ που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα να γεμίζουμε την περιοχή, να παίζουμε κάθετα και να δημιουργούμε συνεχώς φάσεις».
Ο Νίστρουπ αναφέρθηκε επίσης στην ποιότητα των παικτών του, υπογραμμίζοντας: «Παίκτες όπως ο Ουναΐ, που κλείνει στον άξονα, αλλά και ο Ντέσερς, είναι καθοριστικοί για τη δημιουργία φάσεων. Η νίκη αυτή ήταν απαραίτητη, καθώς θα μας δημιουργούσε πολύ μεγαλύτερη πίεση αν πηγαίναμε κόντρα στην Καϊράτ χωρίς να έχουμε πάρει κανέναν βαθμό».