Ενημέρωση με ένα κλικ

Η αναβολή της δίκης και η αποφυλάκιση των τριών κατηγορουμένων για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο

Συγκλονιστικές καταθέσεις από τις μητέρες των νεαρών ενώπιον του δικαστηρίου, με το επίκεντρο να στρέφεται στις προσωπικές σχέσεις που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

Η δίκη των τριών συλληφθέντων για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, ενώ παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε την άρση της κράτησής τους. Η αναβολή της δίκης στον Άγιο Δημήτριο αποτελεί κεντρικό ζήτημα της υπόθεσης, η οποία έχει προκαλέσει έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που την περιβάλλουν.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, οι μητέρες και των τριών νεαρών κατηγορουμένων κλήθηκαν να καταθέσουν, περιγράφοντας στο δικαστήριο τις προσωπικές συνθήκες διαβίωσης των παιδιών τους και ζητώντας την επιείκεια της έδρας. Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η κατάθεση της μητέρας της 20χρονης κατηγορούμενης, η οποία αποκάλυψε πτυχές των προσωπικών σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον δεσμό της κόρης της με το θύμα, ο οποίος αποτελούσε την πρώτη της αγάπη, ενώ σημείωσε πως η ίδια διατηρεί πλέον σχέση με τον φερόμενο ως δράστη. «Ήταν η πρώτη της αγάπη, το γνώριζα, αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα έρθουν έτσι τα πράγματα. Σπουδάζει και εργάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το προφίλ της κόρης της μέσα στη δίνη των εξελίξεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com