Ενημέρωση με ένα κλικ

Γαλλία: Κατέγραψε από 8.800 κρούσματα

Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε τα 8.882 νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν χθες στη χώρα. Να σημειωθεί ότι οι εμβολιασμοί στη Γαλλία ξεκίνησαν χθες, Κυριακή, όπως και στην Ελλάδα.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, άλλοι 175 ασθενείς πέθαναν εξαιτίας της νοσου, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων από την πανδημία να φθάνει τους 62.746.

Πονοκέφαλος” οι αργίες για τους Γάλλους

Οι ημέρες των εορτών για τους Γάλλους είναι ένα πρόβλημα, καθώς τα κρούσματα που καταγράφονται δεν είναι ενδεικτικά της κατάστασης, καθώς τα ειδικά κέντρα μένουν κλειστά, λόγω των ημερών.

Η χώρα της Ευρώπης, μια χώρα που έχει καταγράψει από την αρχή της πανδημίας πάνω από 2.500.000 κρούσματα, ανήμερα των Χριστουγέννων ανακοίνωσε πάνω από 20.000.

Με τα δεδομένα αυτά, η Γαλλία έχει μπει ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τον κορονοϊό.

Τον “χορό” των εμβολιασμών στη χώρα άρχισε μια ηλικιωμένη, 78 ετών, η οποία έλαβε την δόση του εμβολίου της σε νοσοκομείο σε προάστιο του Παρισιού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ως τα τέλη του Φεβρουαρίου, η γαλλική κυβέρνηση έχει σκοπό να εμβολιάσει ηλικιωμένους και άτομα που φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας, οι οποίοι υπολογίζονται πάνω από ένα εκατομμύριο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει