Ενημέρωση με ένα κλικ

Τζόνσον: «Αν πρέπει να γίνουν αλλαγές δεν θα διστάσουμε να τις κάνουμε»

Δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον

Αναφερόμενος στην επίθεση με μαχαίρι, στο Ρέντινγκ, με 3 νεκρούς και 3 τραυματίες, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε τον αποτροπιασμό του.

Ο ίδιος δήλωσε την πιθανότητα τροποποίησης του σχετικού νόμου από πλευράς κυβερνήσεως.

«Αν πρέπει να γίνουν αλλαγές στο νομικό μας σύστημα για να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, δεν θα διστάσουμε να τις κάνουμε»

Με ανακοίνωση της η Βρετανική Αστυνομία γνωστοποίησε την αντιμετώπιση της ως προς το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια, χωρίς όμως να υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν σχεδιασμό νέων επιθέσεων.

«Πρόκειται για μια στυγερή ενέργεια», δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Νιλ Μπάσου, ο οποίος πρόσθεσε ότι τον δράστη ακινητοποίησαν άοπλοι αστυνομικοί.

Ο Μπάσου δήλωσε ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ηγείται της έρευνας, ενώ η επίθεση δεν συνδέεται με την αντιρατσιστική διαδήλωση η οποία είχε πραγματοποιηθεί στο ίδιο πάρκο λίγες ώρες νωρίτερα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More