Ενημέρωση με ένα κλικ

Έκρυβαν τα ναρκωτικά.. μέσα σε φέρετρο!

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν διαπίστωσαν πως ο νεκρός από κορονοϊό στο φέρετρο που μετέφερε όχημα, το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο, ήταν 300 ολόκληρα κιλά κάνναβης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Βραζιλία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το RT, ο οδηγός της νεκροφόρας ήταν πολύ νευρικός, όταν οι αστυνομικοί στη Βραζιλία τον σταμάτησαν για έλεγχο. Στις πρώτες του κουβέντες υποστήριξε ότι μετέφερε τα πτώματα δύο νεκρών ασθενών με κορονοϊό.

Ωστόσο, στην κατοχή του δεν υπήρχαν τα σχετικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί μπήκαν σε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας και την απουσία των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας σε αυτή την μετακίνηση.

Οι υποψίες των αστυνομικών βγήκαν αληθινές, όταν άνοιξαν το καπάκι από το φέρετρο. Μπροστά τους είδαν δέματα με χασίς. Στον οδηγό οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες.

Η Βραζιλία είναι δεύτερη παγκοσμίως σε επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού με 965.512, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ που έχουν 2.168.414.

Η Βραζιλία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε αριθμούς νεκρών από κορονοϊό. Ξεπέρασε το Ηνωμένο Βασίλειο και μετρά 46.842 θύματα.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More