Ενημέρωση με ένα κλικ

Κούγιας για την απαγωγή της Μαρκέλλας: «Υποπτεύομαι ότι υπάρχουν συνεργοί»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 10χρονης Μαρκέλλας από την Θεσσαλονίκη.

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος της 33χρονης που φέρεται να απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στις 11 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Ως «τιμή» χαρακτήρισε την ανάληψη της υπόθεσης της Μαρκέλλας ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον».

Σχετικά με τυχόν επαφές με την 33χρονη και την οικογένεια, είπε πως, «δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες».

Ο νομικός, πάντως, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε σχετικά και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει