Ενημέρωση με ένα κλικ

Ενθαρρυντική η κατάσταση στην Ιταλία με 99 θανάτους εντός 24ώρου

Ταυτόχρονα εντός 24ώρου καταγράφηκαν 451 νέα κρούσματα, ενώ 2.150 παρουσιάστηκαν αρνητικοί στον ίο.

Ενθαρρυντική μοιάζει η κατάσταση στην Ιταλία με τον απολογισμό του τελευταίου 24ώρου να καταγράφει 99 θανάτους.

Η συγκεκριμένη μείωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, με τον απολογισμό αυτόν ν’αποτελεί τον χαμηλότερο από τις αρχές Μαρτίου.

Παράλληλα, εντυπωσιακή θεωρείται και η πορεία μείωσης των νέων κρουσμάτων, η οποία ακολουθεί τον ρυθμό μετάδοσης του ιού με 224 λιγότερα κρούσματα εντός 24ώρου.

Μείωση παρουσιάζει και ο αριθμός των ιασθέντων με 216 λιγότερους σε σχέση με χτές.

Το σύνολο των περιστατικών ανέρχεται σε 225.886, των νεκρών σε 32.007, ενώ των ιασθέντων σε 127.326.

Ταυτόχρονα εντός 24ώρου καταγράφηκαν 451 νέα κρούσματα, ενώ 2.150 παρουσιάστηκαν αρνητικοί στον ίο.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι 749, ενώ οι εισαγόμενοι σε νοσοκομεία ανέρχονται σε 10.207. Για 55.597 ασθενείς έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Για τεσσαρακοστή τέταρτη ημέρα συνεχίζει η μείωση του αριθμού των ασθενών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ μειώνεται και ο αριθμός των ασθενών σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι Ιταλοί προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα, κατά την πρώτη ημέρα πλήρους λειτουργίας των καταστημάτων. Σε κλειστούς χώρους των εμπορικών επιχειρήσεων η χρήση της μάσκας θεωρείται υποχρεωτική, ενώ η απόσταση μεταξύ των πελατών πρέπει να είναι τουλάχιστον ενός μέτρου.

Θετικός, παρουσιάζεται και ο απολογισμός της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο, με τους νεκρούς να μειώνονται στους 24, ενώ περιορίζεται και ο αριθμός των κρουσμάτων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει