Ενημέρωση με ένα κλικ

Έναρξη πτήσεων από Φρανκφούρτη προς Αθήνα από τις 18 Μαΐου

Πτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν και από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα εντός του Μαΐου

Με ανακοίνωση της η Γερμανική εταιρία Lufthansa γνωστοποίησε στο επιβατικό κοινό της την έναρξη πτήσεων από την Φρανκφούρτη στην Αθήνα από τις 18 Μαΐου.
Πτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν και από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα εντός του Μαΐου, σύμφωνα με όσα δήλωσε η εταιρία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.
Το γεγονός αυτό σημαίνει την σταδιακή έναρξη εξυπηρετήσεως 60 προορισμών στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη, από τον Ιούνιο.
Την περίοδο του Ιουνίου η Lufthansa αναμένεται να κινητοποιήσει 80 από τα αεροσκάφη της, τα οποία θα αυξήσουν σε 160 τον συνολικό αριθμό των αεροσκαφών που λειτουργούν την παρούσα στιγμή. Ο συνολικός στόλος της Lufthansa ανέρχεται σε 763 αεροσκάφη.
«Διαισθανόμαστε μια μεγάλη επιθυμία και προσμονή από τον κόσμο για να ταξιδέψουν και πάλι. Ξενοδοχεία και εστιατόρια ανοίγουν σιγά-σιγά και σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπονται και πάλι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο Χάρι Χοχμάιστερ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της εταιρίας.
Στα πλαίσια σταδιακής επανέναρξης πτήσεων η Lufthansa επισημαίνει ότι θα λαμβάνονται μέτρα υγιεινής εντός των αεροσκαφών της, με υποχρεωτική χρήση μάσκας, ενώ οι επιβάτες θα πρέπει πρώτα να ενημερώνονται για τον κορονοϊό στους προορισμούς τους οποίους θέλουν να πετάξουν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει