Ενημέρωση με ένα κλικ

Το περίεργο σημάδι του Κιμ Γιονγκ Ουν στο χέρι (pic)

Η εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν στα εγκαίνια εργοστασίου λιπασμάτων στην πόλη Σάντσον, βόρεια της Πιονγκγιάνγκ έφεραν ένα νέο κύμα αντιπαράθεσης για την κατάσταση του ηγέτη της Βορείου Κορέας.

Η 20ημερη απουσία από τον Τύπο και τη δημόσια ζωή του κράτους ήταν η αφορμή για να υπάρξουν αρκετές φήμες, σχετικά για την κατάσταση της υγείας του.

Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως είναι νεκρός, μετά από επέμβαση στην καρδιά ή βρίσκεται σε κώμα, γράφτηκε ακόμα ότι έμεινε «φυτό», ενώ υπήρξαν και τα σενάρια διαδοχής από την αδελφή του, την 32χρονη Κιμ Γιο Τζονγκ.

Όμως αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη από τη Νότιο Κορέα επέμεναν πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν “είναι ζωντανός και είναι καλά”, όπου μάλιστα το Κρατικό κανάλι της Βορείου Κορέας έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες, που τον δείχνουν αρκετά ευδιάθετο.

Παρόλα αυτά αρκετά Μέσα από Ευρώπη και Αμερική έχουν τους ενδοιασμούς τους για το αν οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Όμως ένα νέο δημοσίευμα στέκεται στην υγεία του Βορεικορεάτη ηγέτη. Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα “New York Post” επιμένει πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε πρόβλημα στην καρδιά, αφού φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα παρατηρείται ένα σημάδι στον δεξιό καρπό, και σε ερώτηση που έγινε γιατρό, σημείωσε πως μπορεί να υποβλήθηκε παρακέντηση της δεξιάς κερκιδικής αρτηρίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει