Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από 3 εβδομάδες απουσίας

Την πληροφορία μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας (KCNA), την Κυριακή με ανακοίνωση του.

Με τον πιο επίσημο τρόπο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έβαλε τέλος στις φήμες προβλημάτων υγείας, προεδρεύοντας το Σάββατο στην Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή.

Την πληροφορία μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας (KCNA), την Κυριακή με ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση δηλώνει την παρουσία και προεδρία, από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, της συνεδριάσεως της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής στην οποία ανακοινώθηκαν

«Κρίσιμα μέτρα για σημαντική αύξηση της ικανότητας της γραμμής πυρός του στρατού της Βόρειας Κορέας».

Μέσω της ανακοίνωσης του KCNA γνωστοποιείται πως στην συνεδρίαση, «παρουσιάστηκαν νέες πολιτικές για την αποτροπή πυρηνικού πολέμου στη χώρα» τονίζοντας ότι κύριος σκοπός της συνεδρίασης ήταν η τοποθέτηση των στρατηγικών Ενόπλων Δυνάμεων σε κατάσταση εγρήγορσης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο Κιμ Γιονγκ Ουν υπέγραψε επτά διατάγματα, τα οποία σχετίζονται με τις αποφάσεις της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, μεταξύ των οποίων και διάταγμα για «την ευθύνη και τους ρόλους των στρατιωτικών σχολών».

Αν και μέσα από την ανακοίνωση του KCNA, δεν γίνεται σαφής ο χρόνος της συνεδρίασης, το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας, Yonhap News, εικάζει πως αυτή έγινε το Σάββατο, με τα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας να παρουσιάζουν τις δράσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν μία ημέρα μετά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει