Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημόσια εμφάνιση, μετά από 20 μέρες, για τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από 20 μέρες “εξαφάνισης” έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με το κρατικό Μέσο της Βόρειας Κορέας.

Όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, ο ηγέτης της χώρας βρέθηκε στο Sunchon και έκοψε την κορδέλα σε ένα εργοστάσιο λιπασμάτων. Μάλιστα ήταν συνοδευόμενος από την αδελφή του Κιμ Γιονγκ Τζονγκ, την οποία την θεωρούν ως την πιθανότερη διάδοχο της ηγεσίας της Βόρειας Κορέας, στην περίπτωση που ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν νεκρός.

Οι εργάτες και οι υπεύθυνοι του εργοστασίου δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους, σύμφωνα με το KCNA, ενώ ακριβώς το ίδιο ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και από το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας, Yonhap.

Μάλιστα, για να αποδειχθεί η είδηση και να αποδείξουν πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι καλά, έβγαλαν φωτογραφίες τον Κιμ Γιονγκ Ουν να κόβει την κορδέλα και τις παρουσίασαν στον κόσμο,

Η εν λόγω εμφάνιση, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα κρατικά Μέσα της χώρας, έγινε με σκοπό να αποδείξουν πως είναι καλά στην υγεία του και τα διαψεύσουν τα σενάρια ακόμη και για ενδεχόμενο θάνατό του και διαδοχή του από την αδερφή του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει