Ενημέρωση με ένα κλικ

Βαν Γκογκ: Καταγράφηκε σε βίντεο η κλοπή πίνακά του!

Δείτε καρέ-καρέ την κλοπή του «Spring Garden» από Μουσείο στο Άμστερνταμ

Καρέ – καρέ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, η κλοπή του πίνακα «Spring Garden» αξίας περίπου 2,97 εκατομμυρίων ευρώ, του σπουδαίου σπουδαίου ζωγράφου, Βίνσεντ Βαν Γκογκ, από Μουσείο στο Άμστερνταμ.

Ο άγνωστος ακόμα στις Αρχές άνδρας, έκλεψε από το Μουσείο «Singer Laren», του Άμστερνταμ στην Ολλανδία, τον πίνακα την μέρα των γενεθλίων του όπως είχε αναφέρει το μουσείο σε ανάρτησή του στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης στις 30 Μαρτίου.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, οι Ολλανδικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του Μουσείου, στο οποίο απαθανατίστηκε ο άντρας που έκλεψε τον πίνακα.

Όπως φαίνεται, ο δράστης έσπασε το παράθυρο με μια βαριοπούλα και μπήκε στις άδειες εγκαταστάσεις του μουσείου που ήταν κλειστό λόγω των περιορισμών για τη διασπορά του κορονοϊού.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να σπάει τις γυάλινες πόρτες και στη να φεύγει με τον πίνακα ανά χείρας, πριν την άφιξη της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More