Ενημέρωση με ένα κλικ

Απίστευτο γεγονός με γέννηση βρέφους μετά από τροχαίο

Απίστευτο γεγονός με γέννηση βρέφους μετά από τροχαίο στο Λίλμπερν των ΗΠΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα 13 Απριλίου με γυναίκα να γεννά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της μητέρας της, την ώρα που αυτό προσέκρουε στην άκρη του δρόμου στη διαδρομή προς το μαιευτήριο.

Η αστυνομία της πόλης Λίλμπερν δημοσίευσε εικόνες από το ατύχημα, ενώ εξιστόρησε το γεγονός αυτό, με ανάρτησή της στο Facebook την Παρασκευή. Η νεαρή γυναίκα γέννησε το μωρό της την ώρα του ατυχήματος ενώ για κάποια ώρα, ούτε εκείνη, ούτε όμως οι αστυνομικοί μπορούσαν να βρουν το νεογέννητο ανάμεσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Η Κρίσταν Γκράχαμ, όπως ονομάζεται η μητέρα, καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το βράδυ της Δευτέρας, με τη μητέρα της να οδηγεί το όχημα. Η μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο προσέκρουσε στην πύλη ενός ινδουιστικού ναού στην άκρη του δρόμου.

Δύο αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια. «Που ήταν το μωρό;» ρώτησε ο αστυνομικός Ντάνι Μπράιντ με τις σοκαρισμένες μητέρα και κόρη να απαντούν πως δεν γνωρίζουν. Ο αστυνομικός χωρίς ακόμα να έχει αντιληφθεί τι είχε συμβεί ρώτησε: «Που βρισκόταν πριν το ατύχημα;». Η απάντηση που έλαβε τον εξέπληξε: «Στην κοιλιά της. Βρισκόταν στη διάρκεια του τοκετού».

«Πιστεύαμε πως το μωρό ίσως βρέθηκε έξω από το παράθυρο, καθώς το πίσω κάθισμα ήταν γεμάτο με συντρίμμια και σπασμένα εξαρτήματα του αυτοκινήτου» εξήγησε αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5, ο αστυνομικός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει