Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπόρις Τζόνσον: Σταθεροποιείται η υγεία του

Ντάουνινγκ Στριτ: Ο Τζόνσον δεν έχει πνευμονία

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ, δεν πάσχει από πνευμονία, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επανέλαβε σήμερα ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός παραμένει σε καλή διάθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξακολουθεί να έχει τις αισθήσεις του.

«Ο πρωθυπουργός ήταν σταθερός καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας και παραμένει σε καλή κατάσταση. Λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο και αναπνέει χωρίς υποστήριξη», σημείωσε ο εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι δεν έχει χρειαστεί μηχανική υποστήριξη.

Την καλή κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού, καθώς και ότι δεν βρίσκεται σε αναπνευστήρα είχε επισημάνει νωρίτερα και ο υπουργός Μάικλ Γκλόουβ μιλώντας στο BBC.

«Υποστηρίζεται με οξυγόνο», πρόσθεσε ο Γκόουβ, αν και αποκάλυψε ότι ούτε ο ίδιος ούτε ο Ντομινίκ Ράαμπ, ο οποίος τον αντικαθιστά έχουν μιλήσει μαζί του από την Κυριακή το βράδυ, οπότε διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

«Μιλάω με μέλη της ομάδας του πρωθυπουργού, αλλά όχι με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός έχει μία ομάδα γύρω του, η οποία διασφαλίζει ότι συνεχίζεται το κυβερνητικό έργο», σημείωσε ο Γκόουβ.

Ο Βρετανός υπουργός επέμεινε επίσης ότι ο Τζόνσον εργαζόταν λιγότερο από την ημέρα που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού του και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι, κατέληξε ο Γκόουβ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει