Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με 2 νεκρούς σε πόλη της Γαλλίας

Επίθεση με 2 νεκρούς και 4 τραυματίες στην πόλη Ρομάν σιρ Ιζέρ της Γαλλίας

Σειρά επιθέσεων σημειώθηκε στην πόλη Ρομάν σιρ Ιζέρ της Γαλλίας, όταν άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε εναντίον άλλων ανθρώπων, οι οποίοι είχαν βγει για να ψωνίσουν, με τον απολογισμό να σημειώνει 2 νεκρούς και 4 τραυματίες, σύμφωνα με τη δήμαρχο.

Η πόλη τελεί υπό καραντίνα, παρόλα αυτά επιτρέπεται η κυκλοφορία στους πολίτες για την αγορά απαραίτητων αγαθών. Η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί έξω από έναν φούρνο, όπου οι πελάτες είχαν σχηματίσει ουρά, ενώ συνεχίστηκε σε άλλα καταστήματα στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τη δήμαρχο Μαρία Ελέν Τοραβάλ, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο δράστης, ο οποίος δηλώνει Σουδανός πρόσφυγας, συνελήφθη.

Η περιγραφή αυτόπτων μαρτύρων στο Reuters, σημειώνει το γεγονός ότι ο άνδρας επέλεγε τυχαία τα θύματά του, ενώ κυκλοφορούσε γύρω από το κέντρο της πόλης. Δεν έχει καταστεί σαφές εάν οι επιθέσεις τυχόν συνδέονται με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας επιχειρούν την αποσαφήνιση της φύσεως και των συνθηκών του εγκλήματος. Ο δράστης δήλωσε ότι γεννήθηκε το 1987 ενώ δεν είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, βάσει των στοιχείων που έδωσε, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή με γνώση της υπόθεσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει