Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στο Κουβέιτ

Το κράτος του Κουβέιτ ανακοίνωσε τον πρώτο νεκρό από κορονοϊό

Τον πρώτο θάνατο, απόρροια του κορονοϊού, καταγράφει το Κουβέιτ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Υγείας.

Το παρόν 24ώρο βρίσκει το κράτος του Κουβέιτ με 62 νέα κρούσματα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 479.

Ταυτόχρονα και το Ιράν μετρά τις πληγές του με τους νεκρούς ν’ανέρχονται σε 3.452 την παρούσα στιγμή, με δήλωση του εκπροσώπου τύπου του υπουργείου Υγείας της χώρας Κιάνους Τζαχανπούρ.

Παράλληλα τα κρούσματα στην χώρα ανέρχονται σε 55.743, εκ των οποίων τα 4.103 σε κρίσιμη κατάσταση, με το Ιράν να θεωρείται η πλέον πληγείσα από την πανδημία χώρα στη Μέση Ανατολή.

Την ίδια στιγμή και η Ινδονησία ανακοίνωσε 106 νέα κρούσματα του Covid-19, με τον συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται πλέον σε 2.092.

Δηλώσεις του υπουργού Υγείας της χώρας Άχμαντ Γιουριάντο, αναφέρουν 10 νέους θανάτους εντός 24ώρου, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των θανόντων σε 191.

Με το σύνολο της Νοτιοανατολικής Ασίας να βάλλεται από το κύμα του κορονοϊού, η Μαλαισία ανακοίνωσε 150 κρούσματα και 4 θανάτους εντός 24ώρου, με το γενικότερο σύνολο να διαμορφώνεται σε 3.483 κρούσματα και 57 νεκρούς

Εντός των πληγεισών χωρών εντάσσονται και οι Φιλιππίνες, με το υπουργείο Υγείας ν’ανακοινώνει 76  κρούσματα και 8 θανάτους, εντός 24ώρου με το γενικότερο σύνολο κρουσμάτων και νεκρών ν’ανέρχεται σε 3.094 και 144 αντιστοίχως.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει