Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Εξιτήριο πήρε άνδρας 101 χρονών στην Ιταλία!

«Ο κύριος Π. γενήθηκε στο Ρίμινι εν μέσω μιας άλλης παγκόσμιας πανδημίας, της Ισπανικής γρίπης»

Η αντιδήμαρχος του Ρίμινι, Γκλόρια Λίζι, δήλωσε σήμερα, 26 Μαρτίου, στο AFP πως ένας άνδρας που γεννήθηκε το 1919 και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πόλης, ιάθηκε από τον κορονοϊό και πήρε εχθές το βράδυ εξιτήριο.

Ο 101 ετών άνδρας είχε εξεταστεί και διαγνωστεί ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό COVID-19, από το νοσοκομείο του Ρίμινι, στην ακτή της Αδριατικής, στο οποίο νοσηλευόταν.

«Έχω φίλους που εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο με τους οποίους μιλάω το βράδυ, όταν τελειώνουμε τη δουλειά της ημέρας», δήλωσε η Λίζι.

«Τις προάλλες μου είπαν ότι ένας κύριος, γεννηθείς το 1919, νοσηλεύτηκε διότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19. Ο κύριος αυτός είχε καλή διάθεση και έγινε γρήγορα η μασκότ του νοσοκομείου», συνέχισε η αντιδήμαρχος του Ρίμινι.

Όπως δήλωσε η Λίζι, «ο κύριος Π. γενήθηκε στο Ρίμινι εν μέσω μιας άλλης παγκόσμιας πανδημίας, της Ισπανικής γρίπης και έζησε πολέμους, λύπες κρίσεις και αναγεννήσεις».

«Χθες το βράδυ με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο κύριος αυτός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Στους καιρούς που ζούμε είναι πάντα καλό να δίνουμε λίγη ελπίδα», κατέληξε η ίδια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει