Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές σε Ροδόπη και Έβρο

Επιχείρησαν να προωθήσουν 16 αλλοδαπούς στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, που επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 16 πρόσφυγες και μετανάστες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση εχθές το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο διακινητές στην περιοχή Ψαθάδων στον Έβρο.

Οι διακινητές διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα επτά πρόσφυγες και μετανάστες.

Μάλιστα, ο ένας εκ των διακινητών μετέφερε και τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένο χασίς, συνολικού βάρους 821 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ακολούθησαν ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, όταν ο οδηγός του μετά από σήμα στάσης από τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα.

Το όχημα, που μετέφερε εννέα πρόσφυγες και μετανάστες, εισήλθε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου πραγματοποίησε φθορές σε σταθερά αντικείμενα και αφού προσέκρουσε σε παρτέρι ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός μαζί με το συνοδηγό επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν πεζή, ενώ ο οδηγός του φορτηγού δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει