Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Οι Ιταλοί «σπάνε» την καραντίνα με… μουσική!

Σκηνές που είδαμε στην Ουχάν της Κίνας, επαναλαμβάνονται και στην γειτονική χώρα

Οι συγκλονιστικές σκηνές που είδαμε στην πόλη Ουχάν της Κίνας με τους κατοίκους να βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, κλεισμένοι στα σπίτια τους και να τραγουδάνε στα μπαλκόνια, επαναλαμβάνονται τώρα και στην γειτονική Ιταλία.

Έτσι… και οι Ιταλοί «σπάνε» την καραντίνα με… μουσική, βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους και τραγουδώντας, αφού δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στους δρόμους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προκαλώντας παγκοσμίως ρίγη συγκίνησης.

Καθώς η ζωή στην Ιταλία έχει «παγώσει», με τα καταστήματα εκτός των φαρμακείων και των σούπερ μάρκετ, να έχουν κλείσει και τις μετακινήσεις να έχουν περιοριστεί, οι κάτοικοι μικρών και μεγάλων πόλεων της χώρας, ο καθένας από το σπίτι του, ενώνουν τις φωνές τους τραγουδώντας στα μπαλκόνια τους, χαρίζοντας αισιοδοξία στην εποχή του θανάτου από την πανδημία.

Αντίστοιχα, όπως αναφέρεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι πολίτες της Νάπολης βγαίνουν στα μπαλκόνια τους, όχι μόνο για να τραγουδήσουν, αλλά και για να φωνάξουν συνθήματα υπέρ της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης.

Δείτε τα βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει