Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλεξάντρα Σολντάτοβα: Τα media γράφουν ιστορίες τρόμου, μισές αλήθειες και σκουπίδια

Η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλεξάντρα Σολντάτοβα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πως νοσηλεύτηκε σε κλινική της Μόσχας.

Σαν βόμβα έσκασαν χθες από ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι η 21χρονη αθλήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. «Η 21χρονη Σολντάτοβα μεταφέρθηκε στις 5 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά από ακατάσχετη αιμορραγία στο αριστερό της χέρι. Είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες της», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αμέσως η προπονήτριά της Anna Dyachenko διέψευσε πως η αθλήτριά της επιχείρησε να αυτοκτονήσει λέγοντας: «Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αύριο θα βγει από το νοσοκομείο», δήλωσε σε τοπικά Μέσα. Χθες το πρωί η Αλεξάνδρα με κάλεσε από το νοσοκομείο και μου είπε να μην ανησυχώ, καθώς έχει υποβληθεί σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις. Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους».

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στον Τύπο η Σολντάτοβα με βίντεο που ανέβασε στο Instagram της προπονήτριάς της διέψευσε κατηγορηματικά ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της λέγοντας πως ήταν ένα ατύχημα που είχε στην κουζίνα καθώς ετοίμαζε το πρωινό της.

«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να μην ανησυχείτε για εμένα. Είμαι απολύτως καλά. Όλο αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι άνθρωποι για τα μέσα ενημέρωσης, ότι γράφουν δηλαδή ιστορίες τρόμου και μισές αλήθειες», είπε αρχικά η αθλήτρια για να συνεχίσει: «Με λίγα λόγια. Μην πιστεύετε τα όσα γράφουν. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά τα σκουπίδια που γράφονται χωρίς να έχουν κάποια στοιχεία ή κάποιες αποδείξεις. Χθες πήγα στην προπόνησή μου. Καθώς έφτιαχνα το πρωινό μου κόπηκα. Συμβαίνει, συμβαίνει στον καθένα. Τα μαχαίρια είναι κοφτερά. Είμαι γυμνάστρια και δεν εξοικειωμένη με το να μπαίνω στην κουζίνα. Καθώς πήγαινα στην προπόνηση έκανα μια στάση στο νοσοκομείο για να μου φτιάξουν το τραύμα επαγγελματικά και να μην το κάνω μόνη μου. Ενημέρωσα την προπονήτριά μου και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας.

Και τα μίντια γράφουν εφιαλτικά σενάρια όπως ότι έκοψα τις φλέβες μου και άλλες τέτοιες φρίκες. Δεν έχω λόγια. Είμαι απολύτως καλά, είμαι ζωντανή και καλά. Όλα είναι εντάξει και ετοιμάζομαι να πάω στην προπόνησή μου».

Η Αλεξάντρα Σολντάτοβα είναι μια από τις πιο υποσχόμενες γυμνάστριες, η οποία έχει βγει τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και έχει κερδίσει δύο χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

View this post on Instagram

Я получаю от вас очень много сообщений поддержки, каждое из которых мне очень приятно читать. Хочу вам ответить, что у меня все хорошо, нет никакой необходимости беспокоиться за меня. Сейчас я прохожу период восстановления, стараюсь успевать немного отдохнуть и побыть с семьей. На данный момент я не тренируюсь, все решения, которые мы принимаем на данном этапе, идут в пользу здоровья.🙏🏽 У меня появилось время немного перезагрузиться и хорошо восстановиться, поэтому хочу насладиться каждым моментом, поэтому и вам тоже желаю хорошо отдохнуть в начале года❤️

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on

View this post on Instagram

💪🏽💪🏽💪🏽

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on

Πριν τη δημοσίευση του βίντεο από την ίδια την αθλήτρια, η Dyachenko σε δηλώσεις της στον Τύπο ανέφερε πως είχε δεχτεί τηλεφώνημα από την Σολντάτοβα στο οποίο την ενημέρωνε πώς πήγαινε στο νοσοκομείο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας.

πηγή: rt

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει