Ενημέρωση με ένα κλικ

Βανέσα Μπράιαντ: «Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα»

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του θρύλου του ΝΒΑ

Η σύζυγος του αδικοχαμένου σπουδαίου μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, Κόμπι και μητέρα της Τζιάνα, που χάθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής, άνοιξε δημόσια τους λογαριασμούς της στα social media και έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο.

Η Βανέσα Μπράιαντ, μετέτρεψε εκ νέου σε δημόσιους τους λογαριασμούς της, ώστε να δημοσιοποιήσει σε Instagram και Twitter φωτογραφίες της οικογένειας, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο που προσπαθεί να της συμπαρασταθεί μετά την τραγική, διπλή απώλεια, στην οικογένειά της.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία, όπου μαζί με τις τέσσερις κόρες τους, ποζάρουν χαμογελαστοί, με τη Τζιάνα, η οποία σκοτώθηκε στη πτώση του ελικοπτέρου, να αγκαλιάζει τον Κόμπι Μπράιαντ.

Στην κεντρική της φωτογραφία έβαλε τον σύζυγο και την κόρη της από ένα All Star Game που την κρατάει αγκαλιά, με τα μηνύματα να πέφτουν «βροχή» από τον κόσμο.

Μία ώρα μετά την στιγμή που έκανε το ποστάρισμα, το ποστ είχε ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια likes, με τα συλλυπητήρια από τον κόσμο να είναι αμέτρητα.

Το μήνυμα της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ στον κόσμο

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη του σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Κόμπι, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Τζιάνα, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.

Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και συμμετέχουμε στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές που μας της πήραν τόσο σύντομα.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να την φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Κόμπι και το κορίτσι μας, η Τζίτζι, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι αμέτρητη και ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε στην νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Μάμπα, το Mamba Sports Foundation και το Ιδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχει για να βοηθήσει τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρρεαστεί από την τραγωδία.

Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε που μας βάλατε στις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Κόμπι, την Τζίτζι, την Νατάλια, την Μπιάνκα, την Κάπρι κι εμένα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει