Ενημέρωση με ένα κλικ

Έκανε διαδιαδικτυακά μαθήματα σε 10χρονο πως να αποκεφαλίσει τους γονείς του

Σφάξε τους όταν κοιμούνται, μη φοβάσαι, τόλμησέ το!

Η 36χρονη Tara Sykes προσέγγισε μέσω πλατφόρμας ένα 10χρονο αγόρι και του έκανε διαδιαδικτυακά μαθήματα, πώς να σκοτώσει την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, η Tara Sykes από την Φλόριντα των ΗΠΑ εκπαίδευσε το ανήλικο αγόρι μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Roblox για να μάθει πως να χρησιμοποιήσει σωστά το κουζινομάχαιρο έτσι ώστε να δολοφονήσει την οικογένεια του, και μάλιστα σύμφωνα με τα μηνύματα που βρήκαν οι αρχές του έλεγε: «σφάξε τους όταν κοιμούνται, μη φοβάσαι, τόλμησέ το..»

Του έδωσε οδηγίες πως να περιλούσει με εύφλεκτο υλικό το δωμάτιο των γονιών του, λέγοντας του μάλιστα να σκοτώσει πρώτα το μικρό του αδερφάκι για να μην ξυπνήσει με το κλάμα του τους γονείς τους.

Το 10χρονο αγοράκι αναγκάστηκε να κάνει πράξη όσα αποτρόπαια πράγματα του είχε πει η Tara Sykes, καθώς ήτανε φοβισμένο γιατί τον απείλησε πως εάν δεν τους σκοτώσει, θα σκότωνε εκείνη τον ίδιο.

Ο μικρός έβαλε εύφλεκτο υγρό μέσα στο δωμάτιο των γονιών του όπως του είχε πει εκείνη και στην συνέχεια πήρε αγκαλιά το αδερφάκι του που ήταν βρέφος και το πέταξε στο πάτωμα πιστεύοντας ότι έτσι θα το σκότωνε.

Το μωρό από το πέσιμο έβαλε τα κλάματα και έτσι οι γονείς του μικρού ξύπνησαν, με το παιδί έντρομο να παραδέχεται ότι έκανε, ζητώντας τους συγνώμη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνωστή στις αστυνομικές αρχές καθώς πριν από μερικούς μήνες, τις είχε απασχολήσει και είχε συλληφθεί καθώς η ίδια “φιλοξενούσε” τον βιαστή που είχε βιάσει την 14χρονη κόρη της.

Στην υπόθεση με τον βιασμό της κόρης της η Tara Sykes είχε κρατήσει στο σπίτι της τον 20χρονο νεαρό που είχε βιάσει το κορίτσι της και είχε μείνει έγκυος και άρχισε να ζητά λύτρα από την γιαγιά του νεαρού βιαστή, λέγοντας της ότι αν δεν το κάνει θα σκοτώσει τον εγγονό της.

Τελικά η αστυνομία την συνέλαβε μαζί με τον σύζυγο της άλλα αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η οικογένεια του 20χρονου δεν της άσκησε δίωξη!

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει